|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Kako vec neko rece..ATA karnet je obaveza ok ali licence.?????Najobicnija izmisljotina da neko uzme pare!!Ne bih se slozio ni sa misljenjem da muzicar mora da ima zavrsenu muzicku skolu ili da poznaje note ili....( ja licno sam skolovan)..mislim da jedan "estradni" umetnik treba da ima nesto drugo- Da zna da peva ili svira i da ga publika voli odnosno prepozna to znanje ili jednostavno da se svidi publici. Ne verujem da bi neki pevaci ili pevacice prosle taj famozni test pevanja (nijedan profesor pevanja ne bi potpisao prelaznu ocenu) ali oni na svoj nastup dovedu par hiljada ljudi.????...To je shou biznis ne samo u Srbiji..
Znaci samo otimacina para kojekakvih iskompleksiranih politicara-citaj harmonikasa |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Boban Petrovic ZUR -- zakon reizdanje | roginator | Razno | 25 | 21-03-2009 09:20 AM |
Nuendo je zakon, Pro Tools ... | RetroMan | Razno | 14 | 06-10-2008 08:29 PM |
-= Dis-patch Festival : Konkurs Za Domace Muzicare I Producente =- | ProkDu | Razno | 11 | 28-08-2007 06:32 PM |
-= Pesma, zakon, ideje ... =- | ProkDu | Slobodan Marković | 5 | 04-05-2007 09:31 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |