|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Oprosti, uopce nisam vidio
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Imas li i ti neku kolekciju classica ili vecinom rucni rad / modifikacije? |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
Hmmm... na osnovu prvih igranja... zajebano dobar alat za sva?ta ne?to ![]()
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
a ?to je sa di/spliterom gitara?
također jensen diy? btw, bez obzira ?to sam ljubitelj namota trafoa.. nije li hi-speed transformerless dizajn podlo?an manjoj koloraciji, a to je ono ?to nam treba kod reampanja,zar ne? ponavljam, ljubitalj sam dobrog namota (i kad je hrana u pitanju-čitaj:burek,krompiru?a,zeljanica.. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
30watts-4 X EL 84 with KOC Power Scaling i Pubrock (mali) single end 1 X EL34. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ukratko kod Jensena nema te koloracije..barem je ja ne cujem...fakat je transparentan...a za spliter gitara iz izloga broj dva ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
tnx, Denise, za ovako koristan odgovor si zaslu?io tu krompiru?u
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
hm off topic..postavio sam neke slike na ovaj thread..interesantno je da se vide u Exploreru ali ne i u Firefoxu..ispricavam se ..ne kuzim sto radim krivo
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Thanx za ovaj link za amp switcher! Izgleda jednostavno za napravit. Jesi ga ti sam izradio ili si dao nekome da ti slozi? Koliko to para ispadne i jel se daju djelovi svi kod nas nabaviti ili se treba nesto izvana naruciti?
(i offtopic... meni ni u exploreru ne prikazuje slike koje si stavio... aj probaj opet!)
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bassa i gitara za novi album SOPOTa! | Tiki the Boyler | Promocija radova | 10 | 11-12-2008 12:10 AM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |