|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vec neko vreme se lomim oko ove dve sprave, i ne mogu da se odluchim.
Jer neko imao prilike da se igra sa bar jednom, da ih upored? Ili je chuo od nekoga mozhda neshto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pretpostavljam da radi? s i u abletonu? i jedan i drugi kontroler su odlični s time da osobno dajem malu prednost vestaxu jer sam ga probao a i malo je 'stariji' nego akai
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jes, Ableton je u pitanju.
Mada, za DJ set koristim Traktor Pro i dobro bi bilo da kontrola pokrije i taj momenat. Vestax deluje mnogomnogo puta bolji za TP, ili mi se bar tako chini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pa u tom slučaju mislim da s vestaxom mo?e? postić bolju 'suradnju'
1.- ali, u principu, najbitnija stvar je da se ti najkomotnije i najlak?e snalazi? s tvojim 'komadom' opreme(topla voda ![]() koliko uspijevam popratit razvoj kontrolera, to piči nevjerojatnom brzinom! cijene su sve pristupačnije, kontroleri sve bolji,specijaliziraniji(uf!),user-friendly... mo?da ti kroz neko vrijeme zatreba opet ne?to, omanja klavijatura,veći jog wheel,scratch pad,bla-bla... sve u svemu pogledaj pod 1.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akai APC40 oficijelni sajt | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 19-06-2009 10:07 AM |
Akai APC40 controller za Ableton Live | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 25-04-2009 01:27 AM |