|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
imam veliku dilemu kod izbora firewire kartice. Naime, kolebam se izmedju gotovo tri i to: M-Audio Profire 2626, Focusrite Saffire Pro 26 Pre Sonus Fire Studio Project. Najvise me privlaci M-Audio, ali bih htio i drugo misljenje. Hvala unaprijed Pozdrav Velibor P.S. Isprika, ako je vec bilo ovakvo pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
my 2 cents - verujem da Focusrite ima bolje preampe i koju opciju više ili manje od M-audija. Ja sam sebi pre 3 dana kupio ProFire 2626, najviše zbog PT podrške, i skroz sam zadovoljan.
PreSonus nikad nisam mirisao, tako da ga zaobilazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru, znaci da imam dobar predosjecaj sto se tice M-Audio-a. Do sada sam imao M-Audio Delta 1010 LT, pa ocekujem solidnu razliku, Racunalo mi je dovoljno jako, tako da samo trebam dobru i pouzdanu karticu. Softver je Cubase 5.
Pozdrav Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ne znam koliku razliku da očekuješ u samom soundu. Ova karta ima dosta više opcija nego delta, naročito LT, ali ne očekuj drastičnu promenu u zvuku same karte. Opet, čini mi se da je novi routing mixer na PRoFire pravo malo remek delo, prilično moćan a relativno jednostavan. Na dobrom tragu RMEovog TotalMixa, koji mi je još uvek neprejebiv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pa sad bas ne ocekujem nesto ekstra u zvuku, ali nema bar onih silnih zica iza racunala... Kao sto sam i pitao u drugom postu, vazno mi je da ne smeta jedna kartica drugoj. Dugo sam se kolebao izmedju Profire2626 i Focusrite 26, ali sam ipak izabrao M-Audio. Sada cekam da stigne, pa cu javiti utiske.
Hvala i pozdrav Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Profire2626 i Delta 1010 LT zajedno? | veliborv | Computer Hardware | 4 | 03-04-2009 04:28 PM |
Slu?alice Grado SR80 ili neke druge | Ghost Dog | Monitoring | 0 | 14-03-2009 09:02 AM |
Kupovina M-audio audiophile firewire kartice | Coconut | Computer Hardware | 1 | 20-05-2006 10:56 AM |
Pitanje za muzicki pismene(a i one druge) | sille | Razno | 62 | 27-06-2005 07:29 PM |