|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
pogledajte stranicu lexicon foruma da ne uzimate macka u vreci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Gde kod nas ima da se kupi i koja je cena za I-Onix FW810s?
http://www.lexiconpro.com/ProductDet...?productID=150 Videh ga na nemackom Ebay-u za 580e. Za tu cenu cini se jako dobra sprava, zar ne? Steta samo sto nema opticke ulaze, onda bi bio pandan RME FF800 za manju cenu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam imao u ponudi to i focusrite saffire pro 26 i/o za iste pare, radio sam a/b test i kupio saffire... Mnogo bolji preampi, drajveri su rock solid, latencija je bila roundtrip 9ms, m-audio mi je prekidao fw vezu na svakih 2-3h. Moj savet je da obavezno probas spravu i vidis da li ti odgovara
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
ok je sprava i cena, evo mojih 2 cents - Maudio ima 2 x ADAT što konkretno znači da može da tera 96khz u smuxu svih 8 kanala na optiku (što meni i treba, jer ga vezujem na FF800), stariji su konverteri, i ne podržava PT. Jbg, i nije neka argumentacija, znam da su preovi sigurno bolji, al to meni nije presudno, i ovako i onako ću ići na neku dalju nabavku u budućnosti, ovo mi je samo dodatnih 8 AD konvertera + za terenski rad + PT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"? Type IV conversion feature emulates tape saturation at high levels " jel' mu to fixno na internom sabiranju, moze li to da smeta, moze li da se iskljuci? 1000 pitanja, ali svidza mi se za te pare skroz
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
čini mi se da su se svi nešto nameračili da pomrse račune FF800-ci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
usb audio interfejs do 180 e | manem78 | Computer Hardware | 23 | 15-10-2009 10:35 PM |
Lexicon Lambda - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 04-07-2009 10:02 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Stealth Pedal novi audio interfejs iz IK multimedije | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 12:44 PM |
Audio interfejs i | icb | Computer Hardware | 2 | 29-08-2007 01:47 PM |