|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Da napomenem jos ako nesto znaci u pitanju je karta Digi003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ne vidim bas koju gresku ispisuje, 9073? Ako je to taj br onda sam isti problem imao na starijim projektima. Problem sam resio koriscenjem opcije Import-Session Data.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ne ja mogu da pokrenem nuendo ali ne mogu da pozovem drajvere od digija od kako sam instalirao PT8. Posto imam i M-audio 2496 u kompu pozovem njene drajvere i radi nuendo. Znaci nece da radi sa Asio Digidesign drajverima. PT8 radi sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ako imas dve karte onda svaku koristi za po jednu aplikaciju, izadji iz M-Audio i udji u 003, pa ce ti ona biti za Nuendo, a 003 za PT... Prednosti su mnogobrojne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Jel zna neko dal ovo đubre od osmice radi sa SSL Madijem i Alpha linkom ili samo s digidesign I/O ( pro tools HD set up) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
Mislis da koristim Maudio 2496 za Nuendo a 003 za PT? Ja hoci da koristim 003 i u Nuendu i u PT Dok sam imao instaliran PT7 sve je radilo kako treba Sad sam instalirao PT8 i on radi ali u Nuendu ne mogu da koristim 003 samo mogu M-audio. Nuendo ne moze da pozove 003? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
pa ne možeš koristiti isti ASIO u oba sekvencera odjednom...
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Problem je verovatno u starom driver-u, moraces da deinstaliras PT8, ali ceo, pitace te da li samo Program Files, ti klikni sve, i driver-e, i podesavanja...
Onda restartujes komp, instaliras sve iz pocetka i mora da radi... Ili iz nekog razloga imas podignut WM Player, ili nesto slicno sto ti vec koristi 003... Sto se tice dve kartice, pa moj ti je savet da koristis M-Audio za Nuendo, a 003 za PT, tako imati veci manevarski prostor u bilo kom smislu, kontrolisaces monitoring kroz 003, sve je identicno, samo sto ce ti u Device Setup pisati M-Audio... Jedna od stvari koju dobijas je da mozes vise aplikacija da koristis odjednom, sto meni licno nije potrebno, ali vidim da se ljudi ovde malo zale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]()
Ne koristim ih odjednom
Problem je sto nuendo ne radi preko 003 a radio je dok sam imao instaliran PT7 Quote:
Sad imam ASIO Digidesign Driver 8 instaliran i nuendo nece da radi sa tim drajverima Slazem se za dve karte ali me zanima jedno ako npr. uradim midi u nuendu, zatim hocu da to eksportujem po kanalima u wav, dali gubim na kvalitetu s obzirom da ce to ici preko M-audio. Ali opet mi nije jasno da je sa starim drajverima sve radilo a sad nece. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene radi normalno i Nuendo i PT8....Ali na MBox. Nisam probao preko Digi 003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD i Protools | OFF | DSP forum | 14 | 25-05-2007 12:41 PM |
Protools Hd - PCI-X? | djole970 | DSP forum | 9 | 31-12-2004 06:36 PM |