|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To je to !
Ja razmisljam da napravim "kutiju" a unutra bukvalno da stavim ceo midi kontroler,posto ne verujem svom lemljenju . Mada,spolja bi se videle samo dirke.Sta znam. kako planiras da spajas sa rackom/sintom?kabl ili widi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Sto se tice lemljenja, nema tu mnogo sta, zavisi sta ti treba. ja sam izvukao samo midi din i jedan taster, pri tom sam samo dolemio sa donje strane nove konektore, uvek mogu da ih uklonim ako me smori keytar i vratim sve u kutiju od midi kontrolera.
Spajam kablom, imam neki od 10m, koliko sam video widi-ji su od 100e pa na vise, sto i nije mnogo... za sada kabl radi posao... A da ti ne bude mozda debelo to telo, mislim kutija sa sve kontrolerom unutra? meni je i ovo malo nezgodno, najvise kod tockica, ali sam osmirglao leziste za palac sa donje strane, stanjio koliko je moglo celo telo na tom mestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
*ebeno izgleda !!
stvarno si se potrudio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa sta ga znam,kad dodje do realizacije razmislicu,mada mislim da nece biti debelo...bice deblje mozda za santimetar od osnove klavijature,ne mislim da je problem.
Tockici mi se cine najproblematicniji u napravi. da li je ikako moguce implementirati ribbon ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vla, legendo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno dobro izgleda... Svaka čast.
A ?to sve tiče ribona, naravno, sve je izvodljivo i sve se mo?e napraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
@clusterchord
Hvala! @darkstar Nisam razmisljao o ribonu, vidis.... Malo dodatne elektronike, i to je to, moze, naravno, zasto da ne... @Daemian Ja ti rekoh, cim naleti midi, eto i tebi jednog... ili cu ti dati moj za neko drugo neupotrbljivo cudo... ![]() A kinezi ne dolaze u obzir, radim samo sa evropljanima! @zlobisha Hvala! Bice jos bolji kad zavrsim sve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Svaka chast, izgleda opako... Prosto te vuche da sviras u hevi metal bendu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
danas sam definitivno odustao od kupovnog...i definitivno pocinjem svoj
![]() Mada ja imam malo veci apetit,pa sam u fazonu da kupim midair 37,sa sve widijem,i da od toga krenem ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Masala! Nece ti biti zao da razvalis komad opreme od 100-i-onolko euroa?
Ali to je cool, u startu si wireless, i definitivno moze na baterije, sto je jako bitno! Voljan sam da pomognem ako nesto treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|