|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
enivan?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja imao jednom omegu, to je bilo do j. za neke terenske varijante... Drajveri stabilni, USB 1, 2 preampa iz dbx silver serije (jako korektno za te pare), dobro rutiranje, 4 busa za snimanje, 8 ulaza, dobar monitoring, midi, spdif, jedino nije bus powered ali to je zbog fantoma, sve u svemu vrh eksterna spravica za 250jura. Meni je bilo malo ulaza, pa sam presao na focusrite saffire pro, a zatim na TC konnekt 48
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
isto sam imao omegu i za varijante snimanja je bila ekstra ali je imala vrlo nezgodno rijesenu latenciju, nije mogla da ide ispod 150 ms!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Kod mene je radila na 11ms opusteno
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
input latency je bila 11 ili mozda cak i 4 ms ne sjecam se ali je output bio uzas zivi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
e hvala ljudi!
mada sam ja vec istripovao ovo da uzmem, samo jos da krenu da ga prodaju
![]() |
#7 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Sta znaci ovo? Jel hoces da kazes da kad se svira neki VST imace kasnjenja ??
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
pa to je bilo tako sa omegom a uzeo sam sad ovaj i-onyx 22 i jos nisam stigao da ga probam sa klavijaturom. zvuci blesavo ali to sam jedino kod lexicona vidio da razdvaja latencije. chika lacky ima ovaj lexicon ali nece da odgovori da li ima kasnjenja pri sviranju vst instrumenata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
usb audio interfejs do 180 e | manem78 | Computer Hardware | 23 | 15-10-2009 10:35 PM |
Lexicon Lambda - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 04-07-2009 10:02 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Stealth Pedal novi audio interfejs iz IK multimedije | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 12:44 PM |
Audio interfejs i | icb | Computer Hardware | 2 | 29-08-2007 01:47 PM |