|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da da, cuo sam da ako imas najnabudzeniji sekvencer - on ce raditi muziku umesto tebe...
![]() ![]() Vidim da je dosta nahvaljen Logic - po cemu je on toliko bolji od recimo Cubasea?Neka Logic korisnici nabroje 5 karakteristika koje zivot znace a nema ih u recimo PT ili Cubaseu ... Najbolji je onaj sekvencer koji PLATIS i cenis svaki je...i dinar koji si ulozio u njega i vreme da ga naucis a onda posle toga ne skaces sa platforme na platformu... Logic=Mac Cubase=PC PT LE = nema se za HD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To je sad pomalo i pitanje ideologije, ipak smo mi svi podlozni pripadanju ovome, ili onome, ali u globalu sve je to vrlo slicno, pa kome se sta svidja, na kraju se svede na to znas li Marinko kosit' livadu, il' ne znas...
![]() Malo mi je dosta nekih baljezgarija koje se redovno izgovaraju, ali dobro, sto ljudi-sto budala, sto zena-dvesta sisa... ![]() Radite ljudi na cemi god hocete, platformu mozete da menjate, ali glavu tesko, zato uzalud vam glupava prica, sad kad bi mi dali SSL i jos stosta sve bi to opet bio ja, a ne neko drugi, sto je u neku ruku dobro, a opet u drugu ruku i lose... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci ko sastavi dobru PC DAW masinu , preporuka je Cubase ili cak i Studio varijanta koja u verziji 5 manjka za svega par plugova. To super shljaka uz jedan UAD2 i narodne Sonnox,SSL,API... ![]() Nego vidim i da se MBox2 i Mini mogu naci povoljno a sa njima ide PT LE8 . Jel vrede ove sprave necemu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sad ako nazem "naravno da vrede" bice opet hvalim svoga konja...
![]() Ono sto Mbox 2 cini odlicnom kupovinom je izbor izmedju nekoliko kartica sa razlicitim brojem ulaza i izlaza, imenom koje nesto znaci u ovom poslu i mogucnoscu izbora da radis na bilo kom drugom softveru pored PT koji dolazi po default-u sa njom. Tu mogucnost daje samo jos M-Audio, ali naravno razlika u kvalitetu je ocigledna i osetna... Mbox family |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sve se da resiti...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Koliko je MBox 2 Mini sa PT8 Le?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dali moze samo ilok da se kupi za m-powered 7 | korg pa1x | DSP forum | 15 | 06-05-2010 09:19 PM |