|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() @Color: koje su ti bile zamerke na Marantza? Pozdrav
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Znas kako, nama je to bio skolski uredjaj za snimanje vezbi (zvukovi, atmosfere itd), baterije su brzo riknjavale u njemu, nema TC, ako se dobro secam ti modeli nisu ni imali phantom te smo uvek u njega uboli elektret mic sa svojim napajanjem tako da preamp nisam ni imao prilike da ocenim koliko je dobar. A pogotovo kad snimas atmosfere i pojedinacne zvukove, tesko preamp dodje do izrazaja.. mada verujem da si ga ti mnogo bolje izgustirao
![]() Vec i u skoli, kad god se islo u neko ozbiljnije snimanje, vecinom se koristila PD4, pa posle PD 6 i Sounddevices. Mada sam u poslednje vreme na dokumentarcima i reportaznim formama vidjao malo cesce Fostex FR2 i Fostex FR2 LE.. tu je dovoljno 2 kanala, 1 pecaljka + 1 port. Zao mi je samo sto nisam imao prilike Edirol R44 da probam...verujem da odlicno radi posao, samo me zanima koliko je pouzdan u eksrtremnijim uslovima.... S obzirom na budzet, mozda je to najbolja varijanta, ipak je novo za prihvatljivu cifru i sa garancijom... Mozda se ja bacim na onu PD6, i meni treba neki dobar terenac.... ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno, glupo je porediti dve različite logike kao ?to su kasetofon i digitalni snimač, ali nekako mi je taj Marantz ostao u sećanju kao mrcina od sprave, jako solidna izrada, jeste tro?ila struju ko blesava, ali sam uspevao da se snađem sa punjačem i dva seta baterija. A R-44 bih uzeo na neviđeno. Jedino nisam uspeo da prokljuvim da li mu se fantom uključuje po stereo parovima ili đuture. To bi mogao da bude jedini bug. Pozdrav
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bogami,na slici koliko vidim fantom se na r 44 ukljucuje na svakom kanalu posebno .
Na r4 se ukljucuje na 1&2 , 3&4 , nema svaki posebno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Jo? jedan plus za r-44.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-snimac ideja- | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 04-04-2009 04:12 PM |
rucni snimac | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 03-12-2008 09:27 AM |