|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
To moze bit' tacno!
Ali to se jedino moze provjeriti na J 9000, pa zato pitam! Jer ako imasi U47, a nisi kupio Cubase 5 i to povezao na J9000, onda: Onda to nije to! Matematika je jasna! 5+47+9000=9052! Onda ti fali samo 46 do 9098! A 46-te je Broz Staljinu rekao "Ne" I onda mnogi najebase na Golom Otoku! E zato bi ja da proverim, cisto da ne najebem! Mislim, da ne ispadnem picka. Last edited by LACKY; 17-03-2009 at 04:23 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Vjerovatno moze i na K...oces da probas?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mason
|
Zavisi koja 47-ica...
Ja sam probao 44-orku (Smith and Wesson) i radi sjajno! Ima dosta karaktera... Ali... sa Nuendo 4. Sad... ako po tome gledamo, ispada da seq za u47 jo? nije iza?ao i da valja sačekati Cubase SX7 Evo usnimka sa 44-kom...
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
. Posle dva takta mi prsne komp Jel' ima neko neku ideju Sama 47-ica ubija kako radi, samo da re?im taj bag sa sinhronizacijom ![]() Da li se isplati da pređem na Hackintosh Leoparda ili da odmah uzmem pravog Mac-a, po?to je to ultimativna konfiguracija za 47-icu SSL j9000 se podrazumeva po?to je neprejebiv u tom fazonu, a i Mac ima u startu do jaja re?en FW problem
|
|
|
|
#5 |
|
MAO
|
mlogo mi se vi nešto zajebajete. nemo vi podviknem ja
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Pa kad moze i drugi da se zajebaju su 47-mice, sto nemoze i mi!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MAO
|
mlogi bre nisu ni videli 47icu a vi ga tu udarate na sprdnju i to ni manje ni više sa 9098 ej bre! pa di to ima!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Vikaj, i onako smo svi gluvi ko topovi vec...
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
mod?rateur analogue
|
neznam .. meni nekako AK-47 oduvijek zvuci bolje nego U-47... pogotovo za ono tehno sound.. visoki BPM..
nesjecam se ono vise loliko mi je bio teoretski maximum, tj. bez hladjenja cijevi... oko 300 na minutu.. sjecam se da je M-53 (sa neumann lampama iz 43') imao 1000 na minutu. Tom JNA mitraljezac a ponekad po kazni nosio i postolje. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|