|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KAwK_3-Etpw
![]() ![]() ![]() Last edited by alfom; 16-03-2009 at 05:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je pesma extra, sta cu kad volim bosance i njihovu skolu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma Mogli, meni je ovo ?iva tanje? za ovu manifestaciju. Mada, nikad se ne zna ?ta će Zapadno-Srednja-Istočna evropejska civilizacija izglasati.
Moraju dobro poraditi na aran?manu. Čuje se na da je na silu utjerana u onih 3 minute. O nekoj trend-modernoj zvučnosti melodije i aran?mana ne vrijedi mnogo govoriti. Samo moje skromno mi?ljenje da mi se ne sviđa. Osim toga, mnogo je glasova-suglasnika koji ne sjedaju zapadnjacima, ali sjedaju istočnjacima, pa nisam ba? pametan : mo?da u ovom segmentu i bude O.K. Međutim, jasno je da postoje Istočnjaci sa velikim glasačkim tijelom. Ali, nisam ba? ubijeđen da će nas (BiH) ba? imalo gurati njima. Meni se ne sviđa ni interpretacija, ni malodija, ni aran?man ; tekst? nebitno, jer ga malo ko razumije, osim ?to se sada prave verzije na mnogim jezicima kako bi se glasačko tijelo zainteresovalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni pesma nije nesto preterano slicna sa Kikijevom (Dinkicevom), mada mi se ta verzija vise dopada od Bistre Vode. Kiki Lesendric ima prijatniji glas od Regininog pevaca, sto je meni najvaznija stvar.
Last edited by Mogli; 16-03-2009 at 08:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Kad sam prvi put cuo refren Bistre vode odmah me podsjetila na Oltar, uz to, Kiki mi je puno drazi za slusanje od Regine, iako ovaj iz Regine bolje pjeva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Tvoje kritike oko pesama (recimo zadnje Beovizije) i ranije, sam, ajde negde respektovao. Ali ovim komentarom si me duboko razocarao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |