|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ZELIM DA KUPIM NEUMANN U67 (ne modifikovan, original if possible) U DOBROM STANJU, PONUDE NA PM
Ako ne, onda ovako Koji mikrofoni slicno (ili isto) zvuche kao legendarni 67. Ja planiram da uzmem nov U87ai (ako ne nabavim u67), da li cu biti zadovoljan sa njim ? zelim detaljan zvuk, "in your face" hard vocals.. za rep... mikrofon ce ici u preamp focusrite isa 220. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Retro, Naravno, sve sto imam da kazem, mikrofon je ZLOO !!! Ima taj karakter sto ni jedan mikrofon nema... ali ne znam da li je najbolji jer, nisam imao prilike da slusam sound battle izmedju u87 i novijih verzija. ali znam kako u67 zvuchi i to mi treba ! + ne moze da se distrozuje (TESHKOOO) !
Da li sam upravu? jel postoji nesto bolje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Prilicno je besmisleno pricati da je neki mikrofon najbolji, svaki je za nesto bolji od drugog.
Da li si stvarno probao U67 pa ti se zato svidja ili samo nagadjas? ( mislim koristio duze vremena a ne samo slusni test na pola sata) Vrlo specifican zvuk sa uskom primenom, imamo 5 komada u studiju i iz iskustva znam da na vrlo malo stvari legne kako treba (da bude ono pravo...), cak ni na svim vokalima.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih sa Brauner Phanotomom C bio zadovoljan, a tebi Dzoni PFC toplo preporucujem Korby sa U67, U47 i cak C800 glavama, ako imas para naravno...
chekiraj http://www.korbyaudio.com/ Mikrofon koriscen na System Of A Down albumima, i po meni ono jedan od najjacih svetskih mikrofona, sto i Manley moze podupreti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() In-your-face hard vocals (u repu) su ponajvi?e stvar dikcije u repovanju i kompresije/EQ-a u miksu. Valjda. Pozdrav
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-03-2009 at 09:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Aj nemojte zezat choveka, bitan je dobar mikrofon, pa onda posle to sto ti kazes. Pod uslovom da zna kako se repuje i da mu je dikcija u malom prstu... Svrbe ga pare pa hoce chovek dobar majk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neumann U87ai | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 23-02-2009 01:00 AM |
Neumann kms 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-12-2008 09:47 AM |
?Neumann? | Estbam | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-10-2008 09:02 PM |