|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Većina ljudi ovdje (barem onih starijih i ozbiljnijih) ?ivi od toga, pa je sasvim normalno da ih eksperimentalne filozofije ne zanimaju. Nitko te neće platit da eksperimentira?. Nema tu ni?ta čudno.
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ali ne kuzim kakve to veze ima sa eksprimentiranjem? to je obicna znatizelja. pa to je vec sve isprobano diljem planete (istocna indija, nepal, butan, indonezisko otocje bali i java, afrika, pa ako cemo bas cjepidlacit tu su i dobri stari grci itd) (a kaj je world music nego to sve skupa?). ja sam amater, pa bas zato sam zavirio u profesionalni kutak, da mozebit cujem iskustva profesionalaca koji ce mi pomoc da sredim klavijature... reko mozda imaju kakav sysex tuning table il tak nest slicno. zato velim da je zanimljivo, jer sam dosta korisnih informacija tu na forumu sakupljao, a ova tema mi se, ko sto sam vec reko, ne cini bas tolko alternativna u doba interneta. samo sam probo uskocit u vlakic so to speak .. poz Last edited by pleon; 09-03-2009 at 04:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|