|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Cudno, mislio sam da je sve jasno oko izgleda i dimenzija,ali ok evo
jos malo crteza samo napominjem da bas nisam nesto vest u crtanju.Znaci prostor je 7x4x2.60m.Ulaz je sa strane,a ove stepenice kroz hodnik vode dole u donju prostoriju koju trenutno zavrsavam,tj u jeku su radovi bice uskoro gotova. Veliki pozz! zaboravih da pomenem,da predlog rusenja i premestanje kupatila nije izvodljiv,mada bi to bila najbolja varijanta, ali sta da se radi tako je kako jeste i treba iz toga izvuci neki maksimum! Last edited by grada27; 01-03-2009 at 10:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Zazidaj prostor do kupatila, napravi neku ostavu tu ili sta vec, za pocetak.... to je jedini nacin da obezbedis kakvu takvu simetriju
pozdrav bogi
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
I ja sam nesto tako razmisljao, da ovu prostoriju pored kupatila pregradim kliznim staklenim vratima i od te prostorije napravim sobu za snimanje vokala,akustare,timpana, udaraljki itd...dimenzije bi bile ne nesto bas adekvatne za tu namenu 2X2m, ali sta da se radi,barem bih dobio kako Boggy kaze na kakvoj-takvoj simetriji,ostaje pitanje gde je najbolje mesto za monitore i sta sa prozorima? Pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Prozore ostavi.... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Evo danas zavrsio sa hidro izolacijom i podom,pa ove nedelje krecem sa zidanjem sobe u sobi.Postavicu jos slika kako radovi budu tekli.Odabrao sam betonske(sljaka blokove) debljine 20cm,zato sto su tezi od obicnih blokova(veca masa) i kamena vuna 5 cm 100kg/m3, na plafonu 10cm debljina jos malo pa gotovo, ima jos dosta posla, ali mislim da je najtezi deo prosao.
![]() Last edited by grada27; 08-03-2009 at 04:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Jos malo fotografija,stigli blokovi 550 kom i 30 bala kamene vune 100kg/m3
pocinje zidanje pa cu postaviti bitne detalje(slike) oko same izolacije zvuka. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Super Gradimire dolazim da vidim cim me nanese put u BGD....
A sto si azmu zamenio vunom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
Nisam azmu izbacio, ona ce ici u ovom slucaju, toliko je imam, na plafon izmedju gips i osb-e ploca kao sendvic,to je samo za zvucnu izolaciju,cisto da je iskoristim za nesto. Sto se tice akustike to je druga prica to cu naknadno raditi i normalno sve u vezi akustike prepustiti strucnijim ljudima od mene,samo da se izborim prvo sa ovim.Javi se obavezno kad budes dolazio,ako bude gotovo do tada, moci cemo i da sviramo na nekoj jacini,pa sve to i radim zbog toga
![]() Veliki pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Konkretno ste se lotili posla!
Dr?im palčeve, da ispadne sve dobro!
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Zidanje zavrseno!Debljina zida je oko 70 cm.Sada se radi plafon,struja,ventilacija, stavicu i te fotke sa detaljima u izradi,svaki predlog dobro dosao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majstor A.Dijanovic odgovara | alek019 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 22-02-2010 09:40 PM |
razyebo sam sint ima li dobar majstor u bgd? | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-08-2009 07:47 PM |
potreban majstor za monitor | MiGi | Monitoring | 9 | 18-03-2009 02:36 PM |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Majstor | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 12-12-2008 11:05 PM |