|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je definitivno moj favorit za evroviziju.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=yvZg9gUVzmk 'Komični idiot', Devojke koje lepo pevaju i biv?i Superstar na području biv?eg SSSR-a. Samo mi nije jasno gde je ovde Đorđe Marjanović u celoj priči ?!? Neko iznenađenje ?!? Bridge(prelaz, most) zvuči ruski, mo?da se Đorđe tu krije. ![]()
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 07-03-2009 at 11:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Auuuu, pa ovde je bilo svega:
Naime, greškom organizatora, nekoliko pesama koje su ušle u finale prekršilo je pravila konkursa pošto su predate sa tri i više dana zakašnjenja. Kako saznaje Press, Nataša Bekvalac pesmu „Bili smo najlepši" predala je sa zakašnjenjem, i to nepotpuno otpevanu. Đorđe Marjanović je svoju deonicu u pesmi koju izvodi sa Oskarom i „Bjuti kvinsima" snimio tek u utorak, 27. januara, a Danijel i Milica numeru „Hejter" otpevali su u studiju Marka Kona u noći između 27. i 28. januara. Dana 26. 1. predate su još najmanje tri pesme koje su se ušle u 20 finalista i četiri rezerve. http://www.pressonline.rs/page/stori...1&seriesId=165 Last edited by Sandzama; 07-03-2009 at 11:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fiu97...eature=related
evo sevdah bejbija ako je on iz Nish i ako je arhitekta po zanimanju onda ga znam a mislim da je to on a ovi djordje marjanovic i ekipa.....hmmm......pa to mu dodje skoro ista pesma kao sto je pevo madzgalj i luis samo malo preradjena sve u svemu tuuuznoooo....... jos je onaj sto ''fali'' i najbolji bar se zeza covek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ne ukljucujem se cesto u komentare al braco moja ja bih vas u komisiju za sledecu Beoviziju ne bi li se ova svetska kriza prevazisla!!!
Sramota i to svetska od kradja i prekradja nasih aranzerokompozitora. Imal kraja tome - a tek live sound prenos...i mi cemo s tim u Evropu ![]() Bosanci najpametniji - pesma namenjena trzistu na kome hoce da se prodaju-e taaaako se to radi Tolko,uz podrsku svega ranije navedenog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima). I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici! Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno! Last edited by LACKY; 07-03-2009 at 11:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma....imao sam ?elju da se isbljujem s vama po ovoj beoviziji, ali sam shvatio da se oni do jj zezaju i vrte pare u krug između sebe...i jo? nas zajebavaju ovakvim pjesmama, likovima, nastupima...
muzika je negdje drugdje, kako bi rek'o molder |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Previ?e ste kritični!
Mo?da pojedini tamo i ne znaju ba? da pevaju, ali su zato pesme očajne! ![]()
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |