Re: LADY GAGA album -
meni je super. ne cijeli album ali prvih 3 - 4pjesme. i zena definitvno kuzi glazbu, i ima dobar glas. (polsusajte acapella poker face ..) i svidja mi se produkcija na tim pjhesmama na kojima su si dali truda. ostatak albuma je malo zbrzan. nije na tom nivou. nije sve blistavo novo, u "just dance" su otkrili europop dance s kraja 90tih, al opet s boljim pjevanjem, i modernijom produkcijom. ali stvar radi..
u svakom slucaju trenutno, lady gaga, i katy perry ne izlaze iz mog cd playera. pravo osvjezenje.
citajuci na brzaka korz topic, par stvari mi pade na pamet:
znam da su usporedbe uvijek popularne (ko ima veceg i to) al stvarno ne vidim kakve lady gaga im veze sa aliciom keys ili sa beyonce. osim sto su sve tri zene, ko kruske i jabuke. s druge strance , ako pricam o svom ukusu, ja ove dvije ne mogu smislit. ni pjesme, ni njihovo pjevanje. ako neko solidno vozi nesto vec prozvakano i otpjevano onda je to to. puno vokalnih solaza, mrdanja dupetom, al pjesme nigdje. nije da rnb nije iznjedrio vrhunskih pjesama, ali to nisu te. meni.
tiraz: koliko je ko prodao me boli me taki.. ali znam jednu stvar.. Gregor mi je snimio ova dva albuma (gaga i perry) negdje u septembru kad nisam pojma imao nit tko su , niti cuo ijednu pjesmu, cak nisam znao kako izgledaju.. jer sam malo u izolaciji od moderne glazbe... ali odmah mi je mirisalo da to ide u vrh. ..i tako i bijase. pogotovo katy perry.. tu nema lose pjesme na cijelom albumu. to u mainstreamu nisam dozivio ima 10 godina.