Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2009, 10:02 AM   #21
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Grammy 2009

Roginatore - zamjenio si linkove Italijana i Rumuna...ovi talijani zapjevaše na tečnom rumunskom

uzgred...pjesma je skroz simpaticna...refren joj je stvarno "hook"....sejcam se da se toga ljeta mogla cuti stalno, stalno, stalno

Last edited by balthazaar; 04-03-2009 at 10:06 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 03:37 PM   #22
idekius
Mason

idekius's Avatar

Pesma definitivno nije kompozitorsko-aranžerski domet kosmosa , kombinacija znanja, umetnosti i virtuoznosti, ali... definitivno je simpatična pesmica, NABIJENA POZITIVNOM ENERGIJOM!

Kada me smore sve naše morbidarije po pesmama, likovi koji izgaraju od tuge i kukaju za svojim lanetom, oni čija devojka nikada neće biti ono što je njihova keva bila njegovom ćaletu i slične depresivne kukumavke, vedra i pozitivna "Numa Numa" mi dodje skroz O.K.

Ne znam u čemu je fora pa mi toliko volimo pesme u kojima neko plače, seče vene, daje oči slepom ranjeniku bez duše i slične (najčešće molske) destruktivne i auto destruktivne dosetkice... hmmm... a pri izvodjenju takvih pesmica se najčešće smeška i veseli i izvodjač i publika... hmmm.. raspoloženje prisutnih baš ne ide uz temu pesme i meni to deluje malčice uvrnuto
Ko se to veseli, jede, pije, smeje... dok neko daje svoje oči slepom ranjeniku, a da je zdrav u glavi?

Jim Morrison i Sid Baret bi dupe pojeli kada bi znali da su Srbi bez puno napora znatno psihodeličniji od njih

Kad me sa TV-a izbombarduju našim "sadržajnim patnjama", stvarno super dodje pesmica kao što je "Numa Numa" kao suprotnost. I otrov pod odredjenim okolnostima ume da bude protiv otrov... ako je suprotan drugom otrovu
Old 04-03-2009, 03:56 PM   #23
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Kad me sa TV-a izbombarduju našim "sadržajnim patnjama", stvarno super dodje pesmica kao što je "Numa Numa" kao suprotnost. I otrov pod odredjenim okolnostima ume da bude protiv otrov... ako je suprotan drugom otrovu
E, ja se te 2004 (tada je to bio hit) zatekao u Linzu u Osterreichu. Bio neki festival elektronske umetnosti (Ars Electonica). Ono - face koje kapiraju sve, pa oće svima da objasne šta su sve skapirali, pa ku.čenja na sve strane, filozofske rasprave (bilo i pametnih, doduše)... IQ vrca na sve strane, a o frazama da ne pričamo.

U kafiću u centralnom izložbenom prostoru gde mahom umetnici sede i razmenjuju pametne misli danima je svirao neki lokalni radio koji pušta sve i svašta. I kada na playlisti (bar 5 puta na dan) naiđe NumaNumaE odjednom svi ti pametni Finci, Ameri, Kanađani, Briti, Japanci, Francuzi, Germani (i moja balkanska malenkost) počnu da se smeškaju i da naručuju ture jedni drugima... Ima li nečeg lepšeg na svetu?
Old 04-03-2009, 05:45 PM   #24
Rista
Junior Member

Eto umesto Numa Numa poslusaje pesmu Te Dikalo-Richard Bona.Mozda je bolje za sex zbog sinkopa....
Rista is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 09:56 PM   #25
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

sorry nakon par piva dobro da sam toliko samo fulao

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Roginatore - zamjenio si linkove Italijana i Rumuna...ovi talijani zapjeva?e na tečnom rumunskom

uzgred...pjesma je skroz simpaticna...refren joj je stvarno "hook"....sejcam se da se toga ljeta mogla cuti stalno, stalno, stalno
roginator is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules