|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
Roginatore - zamjenio si linkove Italijana i Rumuna...ovi talijani zapjevaše na tečnom rumunskom
![]() uzgred...pjesma je skroz simpaticna...refren joj je stvarno "hook"....sejcam se da se toga ljeta mogla cuti stalno, stalno, stalno ![]() Last edited by balthazaar; 04-03-2009 at 10:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mason
|
![]()
Pesma definitivno nije kompozitorsko-aranžerski domet kosmosa
![]() Kada me smore sve naše morbidarije po pesmama, likovi koji izgaraju od tuge i kukaju za svojim lanetom, oni čija devojka nikada neće biti ono što je njihova keva bila njegovom ćaletu i slične depresivne kukumavke, vedra i pozitivna "Numa Numa" mi dodje skroz O.K. ![]() Ne znam u čemu je fora pa mi toliko volimo pesme u kojima neko plače, seče vene, daje oči slepom ranjeniku bez duše i slične (najčešće molske) destruktivne i auto destruktivne dosetkice... hmmm... a pri izvodjenju takvih pesmica se najčešće smeška i veseli i izvodjač i publika... hmmm.. raspoloženje prisutnih baš ne ide uz temu pesme i meni to deluje malčice uvrnuto ![]() Ko se to veseli, jede, pije, smeje... dok neko daje svoje oči slepom ranjeniku, a da je zdrav u glavi? ![]() Jim Morrison i Sid Baret bi dupe pojeli kada bi znali da su Srbi bez puno napora znatno psihodeličniji od njih ![]() Kad me sa TV-a izbombarduju našim "sadržajnim patnjama", stvarno super dodje pesmica kao što je "Numa Numa" kao suprotnost. I otrov pod odredjenim okolnostima ume da bude protiv otrov... ako je suprotan drugom otrovu ![]()
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U kafiću u centralnom izložbenom prostoru gde mahom umetnici sede i razmenjuju pametne misli danima je svirao neki lokalni radio koji pušta sve i svašta. I kada na playlisti (bar 5 puta na dan) naiđe NumaNumaE odjednom svi ti pametni Finci, Ameri, Kanađani, Briti, Japanci, Francuzi, Germani (i moja balkanska malenkost) počnu da se smeškaju i da naručuju ture jedni drugima... Ima li nečeg lepšeg na svetu?
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Eto umesto Numa Numa poslusaje pesmu Te Dikalo-Richard Bona.Mozda je bolje za sex zbog sinkopa....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
sorry nakon par piva dobro da sam toliko samo fulao
![]() |
![]() |
![]() |