|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Neznam jel jos netko imao problema sa ovom kombinacijom, Trilogy VSTi u FL studiu?
Inace sve radi uredno do exporta u (wav, mp3 ili ogg) kada exportani trilogy bas kasni u odnosu na odsvirani dio u sequenceru, radi se o vrlo malom kasnjenju ali dovoljnom da se primjeti.. U trilogyu nema nikakvih opcija koje bi mogle utjecat na ovako nesto, inace sve sta se moglo promjeniti u njemu pokusano je vec.. nemam vise ideja ![]() help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
radi realtime export
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam isti problem imao sa Korgovim Wavestation-om. Ne mogu da se setim koje je resenje ali uvek mozes da u mixeru obelezis kanal za snimanje na disk (disketa je nacrtana). Izaberes mesto gde zelis da ti sacuva i napravice ti .wav fajl selektovanog kanala. Probaj tako..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
koristim Trilogy par godina u Fl-u i nemam takvih problema..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
izbacio sam bass kroz mixer i dobio bassline koji i nije bas idealno tocan u vremenu, ali to sam lako rjesio u fl-u. Hvala za savjet, imas free pivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
imas da skines timingfix patch kojim zamjenis originalne dll plagova koji kasne u frutiju i posle toga sve radi ko po loju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Koristio sam od 8-18ms to je bilo na staru zvucnu karticu sa asio drajverima i nisam imao problema sa kasnjenjima.Sad je nova zvucna i deinstalirao sam Trilogy..
Mislim da je Baltazar imao slicnih problema sa Atmospher-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trilogy .dat file | OFF | Audio Software | 13 | 28-02-2009 05:08 AM |
Goodbye Trilogy..Welcome Trilian.. | euphoric | Audio Software | 19 | 22-01-2009 07:25 PM |
Trilogy,Stylus,Atmopshere..!! | Starter* | Audio Software | 33 | 16-03-2004 06:21 PM |