|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Svetu se ne može ugoditi - kada je L prijavio da je Čorba počela snimanje svi bili nešto nadrndani, otišla cela priča u P(beep) (beep)u, onda izađe neki rezultat koji je jebiga.... (neočekivano) dobar. I šta sad? Valjda je fora da ako nema šta da se pljuje onda nema ni komentara... Ko je lud da kaže da nešto valja kad ima toliko loših stvari u Univerzumu? Recimo... VIA FireWire chipset ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() OK, ne mora...samo sam dao predlog jer me to uvek interesuje... Izgleda da je kriza korisnih diskusija na rumskom..bice bolje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A htedoh da ka?em i da mo?emo da diskutujemo i bez Lackyja, ako već njega mrzi da pi?e. Pozdrav
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Jasno. I ja rekoh da je dobra i da bi bilo ok da on napise neke detalje u vezi toga - to bi bilo i najkorisnije ako smo vec u "produkcija i tehnike postprodukcije" delu foruma. Ne vidim sta mi mozemo da kazemo i da diskutujemo u vezi nove RC osim dopada/ne dopada mi se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dobro, evo ja ću da postavim Lackyju pitanje: kako si setovao AutoTune za Borin vokal? Pozzz
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 01-03-2009 at 07:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mason
|
![]()
Ko vas ne zna, avion bi vam kupio
![]() ?Ajd? da vidimo kako će ići ova tema, pre nego što se opet pretvorim u pandura ![]() ![]() Ili... da se nadovežem i ja pitanjem: -Lacky, kako si podesio Drumagog da ispeglaš Vicka i ko je svirao bass umesto Miše??? Jel? ono Stindžer, ili je ipak virtual guitarist??? Ko je mixao i snimao umesto tebe??? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nego, pevač koji ?timuje sigurno podrazumeva neku mahinaciju... o gitaristi koji se čuje na oba kanala i na oba kanala svira tačno neću ni da pričam. A i Lacky da nam obznani ko je pisao te tekstove (garantovano u studiju postoje likovi zadu?eni za takve stvari). Eto tako, izvinjavam se zbog silnih off-topica, ali ponele me emocije...
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
preslusao sam album....... nista me nije iznenadilo....... produkcijski je o.k. mozda je vokal malo izrazeniji, trebao bi malo nazad da bude ...malo tishi..... a pesme ko pesme........... nekom se sviDZa a nekom NE !
MENI NE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
evo konacno sam dosao do albuma (CD!!!) , sutra cu ga preslusati , samo se nadam da je u maniru buvlje pijace koji je mozda muzicki i textualno najbolji od riblje corbe ...
btw ima li neko 12"/mp3 prve rege grupe u x-sfrj/srbiji naya ??? ![]() http://www.discogs.com/artist/Naya+(4)
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 16-03-2009 at 11:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
.................. Pa i ja sam se, po pricama, nadao da je nesto iz vremena Radislava (Rajka) Kojica ...... ali nije ... i smelo kazem da nikada nece biti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Beovision 2009 | Sandzama | Razno | 157 | 13-03-2009 10:06 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |
ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po | -neshapesha- | Promocija radova | 39 | 01-02-2007 02:03 PM |