|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ovo i jeste ziv instrument (glupog li izraza) samo je lejerovan tj nije iz jednog tejka i ako jeste onda je "trubadurski orkestar" odsvirao ovo ... slucajno imam kolekciju stars on 45 ploca pa sam se naslusao ovoga samo tako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
imali smo trubu u hi-schoolerskom pank bendu, mnogo kulerski instrument
![]() sad moram da izofftopicujem ali da li neko zna sa kog je roland sinta ona pet shop boys trademark sint truba zlostavljana do besvesti na njihovim ranijim albumima? ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je u pitanju jupiter 8 ... tj inace koristili su ga do besvesti ... pa je verovatno moguce da je neki syn brass ... lejerovan naravno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ponadao sam se da je neki digitalac jer jurim tu boju bas dugo, znam da su zlostavljali rolande i a. i d. ali ta im truba stvarno zvuci neprikosnoveno pa je verovatno j8, na zalost, moju
stvarno odlepljujem na tu trubu, mozda ima neki dobar akai sa J8 brasovima, tesim se
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
probaj kontakt, ima dobrih "zivih" truba.
ALi da bi ovo odsvirao u kontaktu moras da budes tezak car. Tako da bolje navataj nekoga ko svira trubu i slikaj ga.
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam halion ali ni jedna solo truba ne zvuci dobro,isuvise je vestacki,idemo na grupu,pa sta mi bog da.
Ili da nagovorim nekoga i orkestra za svadbe i sa'rane,da mi odsvira ovo? Probao sam i onu Miles trubu,ili ja ne znam ili ona lose zvuci,jel ima nesto tog tipa da dobro zvuci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]()
ma svi su ti semplovi truba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Mozda u Chris Heins Horns ima neka truba koja moze dobro da zazvuci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Nema nigdje.
Truba je sefnuta do daske. Mo?da čak sefnutija i od violine, klarineta, ... , ili gitare i sl. solo instrumenata. Negdje se mo?e upotrebiti i sample. Ali, sve je to bućkuri?. Ali, ako se hoće neki solać pun tehničkih caka i majstorskih ukrasa (kao na primjer solo trubač kod B.B.Kinga na live nastupima) - zaboravi. Po mom shvatanju je (jo? uvijek ; dok ne uznapreduje ovaj dio soft. pripreme) bolje postaviti imitaciju i da svako zna da je imitacija, nego sa dana?njim stanjem nama dostupnih la?njaka poku?avati ko fol ne?to napraviti. Osim toga, kada se ovi instrumenti postavljaju u aran?man, stvarno se moraju dobro poznavati. A to ba? nije nimalo lako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |