|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanimam me neka realna cena ovog kompresora, znam da je na ebayu 1500 - 2000$ sto je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
to je super cena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
realna cijena je preko 2000 eura
sve ispod je odlican deal....jer je sprava super |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
...Ja sam ih svojevremeno napravio po originalnoj shemi ali drukcijeg dizajna za tri puta manje novaca (700 eura). Jedino sam ih apgrejdao i napravio kao dual mono uredjaj, sto je ponekad korisnije ako se insertiraju dva razlicita instrumenta odjednom (originalni 1178 koristi zajednicki attack i release za oba kanala).
![]() Last edited by FrankoPanko; 27-02-2009 at 05:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
uf stvarno ti ovo dobro izgleda-svaka čast! samo da čujem kako zvuči...da sam znao prije naručio bih ovu mrcinu umjesto tla fatman 1 !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
bravo majstore!!!
![]() ![]() ![]() ![]() imas neki sample da osetimo ekstazu? jel' to Andy Kaufman na avataru?
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 27-02-2009 at 08:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Evo vam par starijih audio klipova gdje sam radio testove sa ostalim kompresorima koje sam tada imao na raspolaganju. Razlika je stvarno cujna pri vecoj gain redukciji.
Link: http://rumski.com/forum/showthread.php?t=12129&page=5 @InsaneEyes To je Andyev alter ego Tony Clifton, genijalni lik ekraniziran u genijalnom filmu "Covjek na mjesecu" (Jim Carrey). Last edited by FrankoPanko; 27-02-2009 at 09:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
FrankoPanko je meni prodao ovog crnog na donjoj slici!
Stvar radi super! Izvrstan kompresor. Moze stvarno gazit u gain reductionu a da pri tome ne tamni i ne pumpa. Stvarno izvrsna sprava! Istini za volju, ne sjecam se kad sam ga koristio kao stereo kompresor. Drazi mi je u onom dual mono modu. Ionako Urei nije bas najbolje rjesenje kao mixbuss kompresor jer nema manji ratio od 4:1 (ili sam ja ljencina jer imam SSL hehehe ![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Shot, pa di si ti? Pozdrav!
![]() Imam jedan 1178 u mono varijanti, nad kojim se spremam "opasan" eksperiment (pa gdje puklo, da puklo)! ![]() Inace 1178 i Distressor su dosta slicni po strukturi (barem u onom analognom dijelu) i oba koriste Fet kao element redukcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja imam na GSSLu taj sidechain sklop i to je super stvar! Jako dobro za mastering jer kompresor stvarno radi nevidljivo. Eliminira se kick i bass u sidechainu da njih ne lovi i onda radi prekrasno. Stavi si u taj distressor-ish kompresor svakako i send/recieve konektor (jedan kao insert TRS ili dva TS) da mozes s nekog vanjskog EQa uzimat signal koji on onda zvace. To ti je zgodno jer si onda u kompu napravis krivulju na nekom pluginu i to posaljes na odvojeni izlaz konvertera pa direkt u sidechain kompresora. Meni taj stos jako dobro radi jer se tako moze eliminirat nesto ili nesto prenaglasit (npr. dignes oko 200 hz usko i puno i onda kompresor reagira samo na snare a ostalo ga ne pobudi... izvrsno kao neki efekt pumpanja... hehe... to je fora... znas mene da radim gluposti uvijek).
A oko trafoa... palo mi na pamet... Jel mozes narucit i koliko bi kostalo da mi rijesis po toj svojoj vezi 5 komada 1:2+2 trafoa. Trebao bi u neke starudije koje sam u zadnje vrijeme nabavio staviti balansirane izlaze pa mi je to palo na pamet kao neko jednostavno rjesenje. Ajd baci PM ako je to izvedivo!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |
Urei 1176 Ln | Splico | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 21-08-2005 11:15 AM |
UREI Impulsi | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 16-06-2005 08:15 AM |