|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo ja se patim sa hypersonicom da napravim pravu farbu,pa mi nesto ne ide isprobao sam jos neke V-synth,Minimoog,Discovery,Albino isao do Srema ali rekli su mi nema. Jedino me glava zabolela.
Koje vst syntove vi koristite?Koji po vama zvuce najrealnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
???
sta hoces ??? emulaciju nekog vintage syntha ??? ... budi malo detaljniji ... sve sto si naveo je veoma korisno ... iskreno hypersonic baci u kantu za smece ako hoces neki hard fazon radis tj agresivniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Trazim stari ''disko'' zvuk koji sam cuo na mixu ''stars on 45'' jer mislim da bi se jako dobro uklopilo u stvar koju radim.Zvuci kao truba,koju mislim da svira synth,ili sam se mozda prevario?!Tacno cu sada da isecem ovo pa da okacim da se cuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovo trazim http://www.box.net/shared/dfip8m15do
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
ovo mi bash ne zvuci kao synth
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Sve u zavisnosti od zanra koji radis wink:
Ja na primer koristim Nexus,Absynth,NI Pro 53,Massive... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
i ja cenim da nije sinth
ili sempl ili real |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Disco PoZzzz.
Čak i na ovom snimku se veoma dobro čuje sa koliko pa?nje je urađena ova truba. Vrlo je moguće da je ?iva. Međutim, stvarno je predobro taj trak obrađen. Ne vjerujem da će? ovo naći u ovakvom fini?u. Mora? nabaciti slu?alice i pa?ljivo poslu?ati da skonta? ?ta je sve na nju nabačeno, pa onda se 'vratiti nazad' da bi sebi poku?ao predstaviti kako je izgledala kad je bila sirovi usnimak - ?ta god da je : sample ili live. Tek onda mo?e? na svoj trak na koji će? nabaciti te Fx za koje misli? da su kori?teni (ne mislim po imenu, nego po vrsti), isprobavati raznorazne Eb-ove dok ne dobije? ?ta hoće?. Koliko sam mogao čuti, između ostalog, je kori?ten prelijep dilej ; VST nije sigurno, nego analogija. Pa?ljivo sam slu?ao amba?uru, vibrato i breath. Ipak, ne smijem sa 100 % potvrditi da je ovo live, ali ni sample. To bi mogao mnogo bolje neko od na?ih foruma?a - puhača (iako sam jedno vrijeme svirao Bb trubu - prije nekih 20-30 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Psiho
|
![]()
U stvari... bio je ?ut. Zelenkaste boje
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |