|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#361 |
Pro Member
|
![]()
To sa vozackom dozvolom je jako dobar primer!
Jedino, sto neko sa 40 sati na Yugu sa duplim komandam, i crvenom knjizicom u ruci, pocinje da diskutuje o voznji predstavljajuci se kao Sumaher! |
![]() |
![]() |
#362 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
tako to ide... mladi su to ljudi, kad ne bi mislili da SVE znaju, to bi bilo cudno... volim ja nas sto mislimo da znamo sve ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#363 |
Pro Member
|
![]() Da su se ti ljudi pridrzavali pravila kojim su ih ucili u autoskoli oni bi danas bili zivi ...
#364 |
MAO
|
![]()
jes vala, što opet dokazuje da ih ima pun kurac, i da definitivno svašta nije u redu sa našim saobraćajnim zakonom, a naročito školovanjem, kako u saobraćaju, tako i u audio inženjeringu.. Te da bi ga valjalo ukinuti, kako se ovaj tread i zove, da bar ne otima ljudima novce i vreme, više štete nego koristi, kako za pojedinca, tako i za društvo
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Nema to veze sa pravilima. U stvari ima, ali ne onim koja se uce u skoli, vec onim pravilima koja te snalaze u PRAVOM ZIVOTU. Kada izadjes na ulicu, gde vladaju STVARNA PRAVILA, ti ne mozes da se pridrzavas saveta iz udzbenika, jer ces izazvati zastoj u saobracaju, a mozda i neku nesrecu medju svima onima koji postuju ta, STVARNA PRAVILA. I to sto si ti bio u pravu ti nece znaciti nista, ako pogines ili neko pogine zbog tebe. Isto tako i sa skolama. Ovim o kojima pricamo. Glupo mi je da pominjem imena, kada ni jedno nije moje, ali se radi o coveku kome kada to kaze, verujem kao da sam rekao i sam. Posto radi u skoli na odseku "Dizajn zvuka" ili kako se vec to zove, u obavezi je da skupi odredjen broj bodova po seminarima i strucnim usavrsavanjima. Odlazi na seminar kod "strucnjaka" koga zna jos sa muzicke akademije po tome sto NEMA SLUHA i potpuni je antitalenat, da bi ovaj 2-3 dana prodavao maglu, ne rekavsi, AMA BAS NISTA sto ima veze sa zivotom i bilo cime u vezi onoga o cemu je seminar. Pri tome je taj covek "ovlasteni predavac", a da nema ni jedan potpis u karijeri. O cemu pricamo?!?! Daj bre...
![]() |
#366 |
MAO
|
![]()
i dok je evo kraj još jednog kruga, ovaj topik bi trebalo zabraniti.
Amin! p.s: Combo ako ikad iskopa svoju disertaciju i link, nek mi se javi na private, oktljučaću pa se možemo baviti njome. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |