|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Ono sto su prijatelji Lacky i Moritz zelili da kazu, jeste da ce ti to 95% biti promasena investicija. Ali ako zelis time da se bavis iz hobija, i pravis to samo za sebe, i nisi opterecen time da postanes komercijalno vezan za ovu vrstu posla (sto znaci da sa velikim strpljenjem, dobrom taktikom, i izuzetnim kvalitetom rada svog studija mozes polako poceti da osvajas "trziste" , a sansa za to ti je otprilike onih drugih 5%) onda samo naprijed.
Sve najbolje i dobrodosao... PS. Za studio mozes pogledati nase ruDAW racunare (imas i varijante koje sluze kao Mac Pro replacement). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
bas tako...! nema leba kod nas od studija..
U Beogradu ima vec vise studija nego sto treba....a veliki broj ima sasvim dobru tehniku. Ima tu svega , od SSL-ova, Neve-a, ICON-a, itd...previse za grad i zemlju u kojoj je prodaja mala, cene male itd... I mojti je savet , ulozi pare u nesto drugo.
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
meni se čini da je opet neko dokon i zajebava forumaše. Al izgleda da niko nije skonto.
e da, de ima Neve u BG, osim onaj mali u Zemunu.. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
xlr studio,ja mislim da su sad na medakovicu
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Otvori pekaru kod neke skole i eto biznisa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ili banku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
pih, i ovaj je mali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ma Jovo pusti ti rumovce koji bi da te obeshrabre, nego sta planiras da kupis, jel ce to biti nesto sto vredi ili kreces na plugove i digitliju, deder daj neki spisak opreme koji bi da kupis, svki novi studio u Srbiji je dobrodosao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
jes vala, tolko se posla nakupilo, da je hiperprodukcija ozbiljno oborila standarde i kriterijume! pucamo po šavovima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zelim nesto da podelim sa vama | kVu | Pricaonica | 30 | 13-04-2009 02:59 PM |
Kako da napravim drumkitove? | vasko | Audio Software | 15 | 24-01-2009 04:55 PM |
kako da napravim mini studio ?? | pinga | Dizajn i konstrukcija studija | 22 | 18-08-2006 04:41 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |