| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  20-02-2009, 06:33 PM | #1 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: win problem! Cao Dario...dobio si mail tacno pola sata nakon ove poruke (ili nakon tvog maila, posto si postovao ovdje i poslao nama mail istovremeno) sa detaljnim upustvom kako restore-ovati sve u predjasnje stanje (da vide i ostali koliko smo brzi u podrsci   ). 99% je u pitanju softverski problem, tako da ces vjerovatno veoma brzo kuckati sa svog ruDAWa  . | 
|   |   | 
|  21-02-2009, 05:50 PM | #2 | 
| Member Join Date: Jan 2004 Location: earth 
				 |  Re: win problem! 

ćao!  svaka čast na brzini kojom ste me stvarno iznenadili.Uspio sam rije?iti problem bekapom sa stika,ali nakon tvog odgovora jučer jer u pismu garanciji pi?e malo drugačije...otvorio sam onaj s.gho ili tako nekako kako pi?e u pismu a ne ghost s datumom koji je puno veći.Poslije ovoga sve se vratilo na početne postavke      Ovo mi je stvarno spasilo ?ivce a i moj frend informatičar je ostao zapanjen elegantnim softverskim rije?enjima kao i samom hardverskom izvedbom kompa. Kad malo naučim ne?to o Nortonu napravit ću svoj GHOST i onda sam miran! Jo? jedanput sve pohvale za brzu reakciju!!! pozdrav! | 
|   |   | 
|  21-02-2009, 09:12 PM | #3 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: win problem! Hvala Dario na podrsci. Poslao sam ti i pm sa uputama za softver koji si trazio, pa ga pogledaj. I obavezno koristi prilozeni stick, jer sa njim stedis i vrijeme i zivce  . | 
|   |   | 
|  21-02-2009, 09:47 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2004 Location: Subotica 
				 |  Re: win problem! 

Dobri stari Norton Ghost, spasio mi je zivce mnogo puta...   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 11:14 PM | 
| problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 06:24 AM | 
| problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 03:47 PM |