|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jedina stvar koja cini snimak autenticnim je lik koji stoji iza gitariste,pa se na osnovu njegovih pokreta moze zakljuciti da snimak nije ubrzavan.Mada kod tempa od 320bpm mi nije sumnjiva toliko leva ruka vec desna,mislim da je nemoguce onako brzo trzati zice,bar ja ne mogu
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam sta ste jeli ali nesto mi govori da su bunike
![]() (nadam se da se nece niko uvrediti or somehting...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ej,ova tema me ja vratila u skolske dane kada sam pocinjao da sviram gitaru,tamo negde 7-8 razred,pa smo ortaci i ja cesto pricali o takvim temama.Bas se secam,kao da je juce bilo,da sam se prepirao sa drugom iz klupe da li Malmsteen u studiju "malo" ubrzava solaze ![]() Budi mi pozdravljen ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sve mi je fake. Desna ruka mu nerealno urzava, rukav je stalno krut ko da je od drveta, takav picking bez bas ijedne jedine greske je jednostavno ... fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ovaj sa sweep-om nije fake, nego je... ono... nista... Ono moze da uradi i lik koji ne svira gitaru... Idiotizam!
![]() A tema je najbrzi gitarista, a ne najmuzikalniji, najoriginalniji, pa pristupajte istoj u skladu sa nazivom! Hehe.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ni?ta nije nemoguće... However, jo? jedna glupost i potpuno neupotrebljiva stvar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AudioForum Rumski u Svetu Kompjutera | dr.Ru | Razno | 4 | 10-10-2005 11:33 PM |