|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Motu izgleda strava, mada za moj ukus previse displeja i osetljivih dugmica.....mada verujem da je mrak....
RME i Presonus su celi metalni.i sve je da kazem uradjeno starinski.........samo potovi i diode........... opcije i konekcije su gotovo iste kod svih.........jedino sto Motu ima efekte Ali recimo za 1100 evra kolko kosta motu mozes da uzmes Firestudio, i Digimax FS osmokanalni preamp koje ubodes u presonus u imas 16 in/out sa preampima http://www.thomann.de/gr/presonus_firestudio.htm http://www.thomann.de/gr/presonus_digimax_fs.htm Jos ako dodas ovaj Remote control za Firestudio koji je ujedno kontroler za 3 para monitora i za 5.1 sistem zvucnika........i ima mic za komunikaciju sa gluvom sobom (neznam kakav ti je setup i dal ti treba to uopste)..i izlaz za jos dva para slusalica... Sve u svemu nije lose pozz
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 31-01-2009 at 02:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
ja sam ipak pristalica politike - što mane funkcija za što više novca - koja garantuje kvalitet tih funkcija.
A ponosni sam vlasnik FF800 i nedavno sam njegove preampe proglasio prilično lošim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se sa tobom cim ima iljadu dzidza i bizda pride znaci da sam samcit proizvod i ne nudi mnogo...mada ne mora da znaci....al najcesce znachi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
obično su te diode lampice u?minkani potovi maska za naivne kupce,jako dobar komercijalni trik,naravno da postoje iznimke,ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Zbog toga se meni dopao Firestudio, sve je mehanicko na njemu su samo volume potovi za main i za sluske, i potovi za gain preampa on/off dugme i phantom power dugmad.....i postoje jos par diodica za klip preampa ...i sve je sto bi nas narod reko ''gvozdeno''
driveri za pc i mac odlicni probao sam na obe platfome izuzetno stabilno sve ostalo je u softverskom mixeru mada nebi se bunio da mi neko da Motu...volim sve da probam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
sto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
pokušao da snimim akustaru tiho svirano sa stereo parom akg451, otpanjio gain, dobio kilogram šuštanja i pištanja .. nije do kablova ni do mikrofona, sve promenio. Ubo Mackie Onyx, i seo na dupe.. čisto a čak je u ovom režimu rada i zvuk osetno lepši (prethodno sam ustanovio da na glasnom pevanju i nema neke velike razlike između ova dva preampa, osim što je mackie za 5% svetliji).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
naprotiv, karta je fantastična, sama po sebi. Odličan routing i konverzija. Ja samo kukam što su podlegli tržišnom pritisku i pridodali te preampe, ali u principu, da se oni mogu koristiti, itekako mogu. Snimio sam bezbroj vokala i gitara glasnijih sa njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |