|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 |
|
Moderator
|
1. Klavir - NI akoustik piano, steinberg the grand 2
2. Gitara - ne koristim chesto, ali mislim da se zove real guitar.. nek me ispravi max, on mi dao. 3. Bas Gitara & Synth Bas - trillogy, a za synthove vishe volim sa massive-om da se igram. 4. Zivi Bubanj & Electro bubanj - ez drummer, BFD & RMX, Battery (sam pravish svoje kitove, al imash buljuk mogucnosti) 5. Synth (bilo koja vst emulacija kompletnog synth-aa) - po meni najbolji su massive i albino3. ali nisu bash simulacije, jel? 6. Gudaci (kompletni i pojedinacno) - ew, i vienna.. zavisi koji legne.. 7. Udaraljke (zive i sinteticke) - rmx ima dobre.. al mi isto legnu i culture (mislim da je NI), ez drummerov latin perc.. itd 8. Vst Sempler - battery, kontakt. + 9 brass - akai big band brass (mislim da se tako zove, skoro ga otkrio) moze i sa tpsom da se uradi neshto.. al vishe za podvlachenje.. 10. kompletan library sa vishe instrumenata - ew colossus, hypersonic2 (ima nekih upotrebljivih stvari i u njemu) eto ja sam dodao dva, ali mislim da bi moglo da se odradi i "najbolji" vst comp, reverb, eq, itd... pozdrav edit: sad tek videh etno da je dodat.. ima dobrih u ew etno worldu il kako se vec zove.. fino je usemplovano, ali meni to retko kad legne bilo gde.. a recite vi meni ima li neshto shto bi moglo da emulira "gucha" trube? ![]() poz Last edited by HeatMan; 29-01-2009 at 10:29 AM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|