|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Vi ste carevi !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Niti sam rekao da je Boogie los, niti da je Les Paul los, samo mi se ne svidja kombinacija doticnih, i takva boja distorzije, a sto ja licno volim strat/jazz chorus kombinaciju, ko mi je kriv. Volim clean sa chorusom, pa to ti je, volim ritam gitaru (vidi pod Doobie brothers) volim gitaru kada je u funkciji, a ne neke gitarske "ego tripove", tako da molim da me ne shvatate (ponovo) pogresno...Hvala
![]() |
#63 |
MAO
|
![]()
ma shvatamo te mi veoma jasno, vidiš kako sam lepo imenovao tvoje žanrovske preferencije. Samo želim ponovo da istaknem istorijski značaj gore slikane kombinacije za modernu metal scenu (veću i jaču nego ikad btw), skoro pa mitski.
@reinhardt ma snimao čime sam imao - sm57 direktno u mackie onyx, pa u FF800 konvertere. DI box nisam koristio, pojačalo je stajalo u režiji a posebnim kablom je vezano na kutiju u gluvoj sobi gde je sve stajalo. Kutija je inače uobičajena 4x12 marsall cab, uskoro kačim sliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
edit: izvinjavam se za off, kasno sam skapirao da je tema savim nesto drugo ![]() Last edited by nav; 28-01-2009 at 10:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
MAO
|
![]()
u režiji naravno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Moderator
|
![]()
off: @arti: ja sam preko multikora slao iz rezije u pojachala u studiju..
![]() on: focusrite iso serije.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
OFF:
KUKU!!! ![]() ![]() P.s Koji su zvucnici u onim marshall boxovima?
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 29-01-2009 at 09:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
MAO
|
![]()
bem li ga, mislim da su celestioni, obe kutije su iz tih nekih godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
licno sam se uverio kako jedan isti gitarista, zvuci 100 puta bolje sa fenderom i twin reverbom nego sa gibsonom i marshallom... razlika je dupe i oko, a istina, meni bi ova druga kombinacija legla ko budali shamar... za isti muzicki pravac i isti nacin sviranja... samo jbg druga ruka.. sorry za OT ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
komad povijesti...vrlo muzikalan komad | roginator | Pricaonica | 0 | 08-05-2009 08:39 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |