|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
O cemu vi?
Salite se malo, a? ![]() Jel pricamo o "satic-notica" temi? Mozes usnimavati sve kako ti volja jer to nema veze sa samim usnimkom. Desi se da recimo zelis da izmenis tempo celom projektu (ovo realno ima smisla jedino u demo varijanti, posto se sve preko 2 bpm razlike cuje u kvalitetu zvuka) i ti popalis "notice" i lepo promenis tempo, a audio isprati to lepo kao midi (osim sto se sjebe zvuk). To kako se sta usnimava, nema veze sa tim, vec je u pitanju olaksica u editingu. Recimo... Radim pesmu i na pocetku sam. Uradim bubanj, nasnimim neki harmonski instrument, tipa klavir ili tako nesto... Odsviram "neki" bass i "neku" gitaru, cisto da vidim kako to radi muzicki... Onda shvatim da mi je tempo spor/brz i ja lepo, da ne bih opet usnimavao "pilot" instrumente, lepo "klik" na satic, on postane notica i lepo nastavim sa usnimavanjem klavijatura... A to da li je upaljeno ili ugaseno i koliko puta, nema ama bas nikakve veze, barem ja nisam osetio nikakve komplikacije tokom svih ovih godina kako koristim tu pogodnost... Mozda vas nisam dobro razumeo, pa ne pricamo o istoj stvari, ali verujem da nisam pogresio...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje again | maya | Tutorijali | 7 | 15-11-2008 12:30 PM |
vst pitanje | liman021 | Audio Software | 10 | 29-07-2006 09:56 PM |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |