|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
ufff... ja ovu pesmu cujem na drugaciji nacin...
pesma ima potencijala, stim da ima aranzman na kome treba poraditi... poprilicno je ravna, pada u refrenu sto je ok, ali je ravna i nezanimljiva, postaje dosadna... evo, lepo pevas ali dosadno... malo da se poradi na produkciji vokala... npr da u odredjenim delovima izletis "drcnije" nego sto si otpevala, da ne bude sve ravnjak... inace imas potencijal ogroman... intonativno mi nista ne smeta, dikcija super, sem u odredjenim delovima gde bih je namerno promenio da bih postigao to sto sam "cuo" u svojoj glavi... uvod mi je nelogican i nepotreban... odma bih poceo pesmu sa onim Ooh!!! koje bih inace stavio u delay koji bi isao u tepmu.. cetvrtinski nekoliko ponavljanja i to bih uradio onako sa dosta pratecih da zvuci veliko... podloga bih stavio neke sintove ili cak neke fuzz gitare onako da ujedu, mogu i oni u delayu... da pocne pesma da radi... ovako mi nekako kao da se tu nesto krcka al me ne zainteresuje... kenjam... tesko je meni da ovako pismeno objasnim sta sam cuo i sta mislim da bi trebalo promeniti... uglavnom, pratecih mi fali svuda po malo (al u velikim kolicinama) jednostavno mi je to ta pesma koja po mom skromnom misljenju to zahteva... pozdrav i nadam se da nisam mnogo kakio ![]()
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
odlicno je ovo.....samo napred
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |