|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ako ne pocnes da citas ima da potplatim nekog da te banuje ![]() ![]() .... ali evo .... da si citao procitao bi sledece .... Quote:
Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
mene je to izaslo pre par meseci 2 kom sa shipingom oko 18 evra preko e baya.moram priznati da se nisam bas odusevio kvalitetom,tj vidljivoscu pojmova na stampi,ali dosta sam ubrzao svoj rad od kad ih imam...al dobra je to stvar u svakom slucaju...imaju negde i one za 25evra kom,one mi izgledaju mnogo bolje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Psiho
|
![]()
btw, digitalna je samo tehnologija tiskanja, ?to samo znači da tisak nie kontroliran mehaničkom, već digitalnom tehnologijom. Boja kori?tena u tisku je i dalje vrlo analogna, jer nulama i jedinicama bi bilo jako te?ko obojati papir, ili u ovom slučaju foliju.
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
@MAX
procitao sam sve, naravno, nema potrebe za takvim stavom profesora u penziji... covek lepo kaze IVICE, sto je normalno da se desava po ivicama. ja mislim na celu nalepnicu, boje u digitalnoj stamni se ne sjedinjuju sa teksturom papira kao kod ofset ili injet gde se mastilo ubacuje u teksturu papira., poznato je da digitalna stampa PUCA tamo gde je savijesh. pa sam se zapitao koliko se to masti, koliko se razmazuje boja itd itd itd. one nalepnice (ORIGINALNE) su verovatno stampane na nekoj foliji ili nekom masnijem papiru u drugoj tehnici stampe pa teskko da ce doci do takvih problema. bolje vam je (dogotrajnije i lepse po vasu tastaturu) da shtampnete na A4 onaj JPG i stavite na zid ili astal. Mislim, realno ima 10 shortcuta koje treba znati... ako vam za to posle toliko godina rada trebaju nalepnice...ok.. ili je to zbog klijenata.... da vide da je sve PROFI ![]() @shiva jako se razlikuje od OFSET ili INKJET stampe gde boja ULAZI u papir, jeste analogno i dalje, slazhemo se ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
dakle jel ima neke vrste logic nalepnica za ove novije mac tastaturice (standard i wireless)? To bi mi trebalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Inače imam vam dobar trik. Od?tampajte naljepnice na samoljepiv papir, a preko otiska naljepite prozirnu PVC foliju, i tek onda skalpelom re?ite. To će barem utrostručit rok trajanja naljepnica, a ne ko?ta gotovo ni?ta.
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ili recimo, ko je iz BGa moze u Byzartu (UL. Rachkog 6, kod Cvijiceve) stampati na samolepljivoj PROVIDNOJ foliji sve to, ako vam se provide slova od tastature ili ako je monogo tamno ako imate CRNU tastaturu, zalepite samolepljivu foliju na neki samolepljivi papir..muflon.... pa onda secite i lepite na tastaturu! kako god... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Jel ima neko mo?da naljepnice za tastaturu tj. sliku da si mogu od?tampati od PRO TOOLS-a.Unaprijed zahvalan
mail: mario_miksic@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
Mozda jos nekom treba, mada, izadje ti na isto, sto se troskova tice, da narucis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gara?a sa re?etkom umjesto zidova?? | stripY83 | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 19-02-2009 02:35 AM |