|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
neznam, nikad nisam vidio neku preveliku potrebu odvrtat monitore do kraja...imam slicnu konfiguraciju ko korenjak i slicno je i koristim...a7-ice su ravno na pola, di je ono "ulegnuce" na volume potu, u tc nearovom panelu je odvrnuto do -0.1db, a ostalo se kontrolira na volume knob od konnekt 6ice...pri kraju mixa kad trebam dobit neku ukupnu sliku kako ce to na prvo slusanje "udarit" slusaoca, onda dignem a7-ice na slijedecu "crticu" (-18) i to je to...pokusao sam par puta radit na -18 i samo sam se brze "umorio"...ne otkrije se bas vise detalja na vecoj glasnoci, mozda samo odnosi izmedju nekih instrumenata ako su bas kriticni i puno je cimanja bilo oko eq-anja tih elemenata...a do kraja ih nisam nikad otpanjio...mozda da sam u staroj prostoriji gdje sam ranije bio, sa stropom od 4m i da sjedim 2-3m od monitora...
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori... Help! :) | zlobisha | Monitoring | 20 | 01-03-2009 04:04 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |