Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-01-2009, 06:01 PM   #12
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: monitori na maximumu

neznam, nikad nisam vidio neku preveliku potrebu odvrtat monitore do kraja...imam slicnu konfiguraciju ko korenjak i slicno je i koristim...a7-ice su ravno na pola, di je ono "ulegnuce" na volume potu, u tc nearovom panelu je odvrnuto do -0.1db, a ostalo se kontrolira na volume knob od konnekt 6ice...pri kraju mixa kad trebam dobit neku ukupnu sliku kako ce to na prvo slusanje "udarit" slusaoca, onda dignem a7-ice na slijedecu "crticu" (-18) i to je to...pokusao sam par puta radit na -18 i samo sam se brze "umorio"...ne otkrije se bas vise detalja na vecoj glasnoci, mozda samo odnosi izmedju nekih instrumenata ako su bas kriticni i puno je cimanja bilo oko eq-anja tih elemenata...a do kraja ih nisam nikad otpanjio...mozda da sam u staroj prostoriji gdje sam ranije bio, sa stropom od 4m i da sjedim 2-3m od monitora...
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules