|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Fw zvucnu bih ti preporucio apogee duet, jednostavna instalacija, odlicni driveri, integracija i naravno opticki je uz novi mbp, jednostavno must have. Zamisli jos genelec 8030 silver uz tu kombinaciju
![]() I ceo svet je siv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hehe, hvala i meni se Duet svidja vizualno, ali volio bih ipak nesto funkcionalnije, pa mi je prvi izbor zasad TC Konnekt 24D (zbog DSPa i vise kanala)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
ili nesto od presonusa..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ili motu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
a vizualno, konnekt nimalo ne zaostaje za apogee duet. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jos samo da procita par ne-tako-dobrih iskustava sa tom istom katom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
http://rumski.com/forum/showthread.p...hlight=konnekt http://rumski.com/forum/showthread.p...hlight=konnekt da se ne ponavljam, ovdje su linkovi na teme pa koga zanima... tu su navedeni svi problemi koje sam ja imao s konnektom, a ujedno su to i svi problemi koje su i svi ostali korisnici koji su se zalili na drugim forumima imali (ja nisam naisao na tu temu na netu a da se problem ferceranja kartice nije svodio na neki od problema koje sam i ja imao i koji su na tim linkovima opisani - neapdejtani win xp, dijeljenje IRQ-a firewirea i graficke ili TI firewire chipset). posto svaki novi korisnik konnekta ima sve te informacije na raspolaganju, i u startu eliminira mozebitne uzrocnike bolesti, ne vidim razloga zasto bi trebao imati problema. vec sam vise puta rekao i jos jednom ponavljam, kartica je fantasticna! Last edited by funksoulbrother; 09-02-2009 at 06:07 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
ne znam da li je fantasticna, ali je vrlo dobra za taj novac.
kod A/B uporedjivanja sa apogee duet uopste nisam mogao da uocim razliku u reprodukciji. snimanje nisam probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
ok, imaš pravo. da se ispravim - fantastična za taj novac! od onog što sam isprobao, nema bolje za te pare. kad sam je uzimao dvoumio sam se izmedju motu ultralite i nje. volio bih jednom isprobati ultralite da se i ušima uvjerim kako sam tada donio ispravnu odluku.
![]() nikad nije zaštekala, zvuk je izuzetan (za te pare nenadj...), ima sve što meni u mom radu treba, izrada je izvrsna (komadina aluminija koja se i nakon višesatnog rada jedva lagano zagrije)... snimam preko nje prilično često i rezultat je takav da ponovno mogu ustvrditi kako je to najbolje utrošenih 500$. fiju, vidim da joj je cijena u sad-u pala za 100$ od kad sam je ja uzeo. mislim da apsolutno nema govora o tome što je best buy trenutno. ultralite je i dalje 550$, btw. Last edited by funksoulbrother; 09-02-2009 at 10:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MacBook | nunuk_t2L | Computer Hardware | 1 | 07-05-2007 01:02 AM |