|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da se neces zeznuti i ako ga kupis na nevidjeno. U principu, taj master ima bolje dirke od vecine slicnih master klavijatura. Zato i jeste skuplji malo od proseka ali i nudi vise. Osim toga, ima dosta programibilnih dugmica, potenciometara, klizaca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam Edirol PC-50... i to je jedna fenomenalna spravica koja sluzi godinama svaki dan... dirka je odlicna, a kod PCR-800 moze da bude samo bolja... uzmi to slobodno na slepo jer tu nema greske...
pozz
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Rijesio sam,uzimam ga sigurno za par dana!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sta bi, jel' probao neko ovo?
Mogu li da se koriste neki tasteri za direkti Program change?
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
kupio sam ga prije nekoliko dana i mislim da je odlican!Ima 16 memorijskih lokacija za cuvanje preseta ako si mislio na to?Na cd-u sam dobio i gotove presete za Cubase ,Sonar,Logic i jos neke..Posto ja radim u Fl studiu probao sam i mogu da kontrolisem mikser i jos neke parametre preko slajdera.Knobovi i sve ostalo na njemu djeluju vrlo kvalitetno! Nisam neki strucnjak ali nisam mogao da primjetim neku razliku na knobovima i dirkama izmedju Fantoma i njega!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Super.
Reci mi samo, moze li tih 16 dugmica da sluzi kao brojcanik, pa da pozove 64 performance sa modula ili su samo onetouchsetings?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EDIROL UA-25 | Digital Cave | Recenzije | 4 | 11-11-2004 08:24 AM |