|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
moderator
|
![]()
Hvala puno ali...malo si me zbunio sa terminom ''r-n-b poku?aj'' .
![]() ![]() hoces reci da pesma nije..hm.. ubedljiva?
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
U globalu je dosta dobro ovo, nema sta...
Ali, mislim da bi trebalo malo vise definisati sta je sta. Na primer, pocetak pesme bi mogao da dodje na mesto gde je refren, to govorim kako mi zvuci melodijski, na tekst nisam puno obracao paznju. I takodje ovo govorim kako mi pesma zvuci samo na prvo slusanje. E sad, ako ste hteli da udje u usi na trece, cetvrto slusanje, onda je ok i ovako, ali da bi bilo efektnije, malo treba "pregrupisati" delove pesme. Ovo je moje misljenje, naravno, ne mora da znaci da sam objektivno u pravu... Eeva, dosta precizno razdvajas reci na slogove, imas dobar osecaj za ritam. I bas dobro "vozis" rechi kroz pesmu, i generalno - dobro pevas. Svidelo mi se kako si otpevala onaj deo kod 2:33 (verujem da mozes jos bolje taj deo, ali i ovako zvuci bolje od dosta r&b pevacica). ![]() Eto. ![]()
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Pa, Ivo, zar riječ "pokušaj" znači nešto negativno!!?? Kažem da je uspješan pokušaj da se dočara neki r-n-b zvuk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
strofa me vise nosi nego refren
![]() ![]() eto padaju hvalospjevi sa svih strana, ali veoma bitno pitanje koje ti sebi treba da postavis je: kuda dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]() ![]() eto padaju hvalospjevi sa svih strana, ali veoma bitno pitanje koje ti sebi treba da postavis je: kuda dalje? [/quote] ovo si bas dobro rekao / primetio.... inace, treba malo aranzman pevanja pre-strukturisati.ko sto rekoh, oko minut i po, vec malo gubi energiju, mozda je refren predug tu, mozda treba krace...nisam slusao celu pesmu samo taj minut i po - JER AKO NE OSVOJI ZA MINUT I PO - DZABE SVE. Tako su me naucili da slusam pesme ovde...neki poznati A&R slusaju i manje...30-40 sec, ali obicnodo prvog refrena... sve je o, zvuci "ko pravi", a da li je "hit" i sta sa pesmom - to je drugo. Nije RnB "hit" za siroke mase,,,,recimo, mozda bi prosla kao jedna od pesama na B strani albuma (ili pri kraju CD-a) od neke vec uhodane RnB pevacice, ali kao singl , u danasnje vreme ..tesko..a kod nas - tek o tome necu da pricam. Ali - najvaznije je raditi PUNO, pisati puno i mozda ce 20-ta ili 36-ta pesma biti ona koja ne prvih 30 sekundi kaze ; "To je to!!"
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
@lou i dabear: bice i hitova pitkih i orgazmichnih, ne brinite.. ovde je refren vishe odmor izmedju strofa i meni se bash svidja shto pravi kontrast u pesmi.. to je bila i ideja koliko mi se chini (davno beshe vec hahaha)
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Fali neki brejk, na polovini, jer malo smori ritam i izgubi energiju. Ali da bude onako, drastichan, posto vec imas tih promena u ritmu i pauza koje su kao neki brejkovi, ali nedovoljni.. Sve ostalo je okej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
o cemu vi to ?
:P mozda sam gluv ali ja ovde ne cujem razliku izmedju strofe i refrena a da cemu taj milioniti pokusaj da zvucim ko bijonsi ??? bas sam to primetio par godina unazad sto kod nasih potencijala i kod onih sto nisu u srpskom rezervatu ...
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 21-01-2009 at 03:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
shta ti se desilo..? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
hihihih
![]() Daleko od toga da ga ikoga ovde omalovazavam , svi smo u istom blatu ,daleko od toga da bilo koga sa ovog foruma omalovazavam , iskren da budem ovaj forum tj ljudi sa ovog foruma su mi vise pomogli nego sto sam ocekivao da ce da mi pomognu znaju ko su i zna se za njih i znaju da imaju moju neogranicenu zahvalnost pogotovu mislim na one koje nikad nisam upoznao licno , takodje imam veoma lepa prijateljstva stecena upravo na ovom forumu a ako nekom delujem hejterski , to je vise "dobronamerno forumarsko pametovanje" koja se ovde mogu procitati na svakoj stranici topic-a malo mi je bezveze sto ste se osetili pogodjenim tj da imam pik na vas uopste ga nemam tj nemam pik ni na koga , jeste da planem nekad ali svi smo ljudi ali me to brzo prodje . Jel' smo se razumeli sad konacno ???? ![]() Pis nigga :] |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |