| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-03-2008, 11:03 PM | #61 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2005 
				 |  Re: izgradnja studija: step by step 

U takvim slucajevima koriste se razlivajuci autoleveleri...tj. mase koje kada se spreme , imaju gustinu vrlo slicnu vodi..... razliju se po kosuljici i oforme savrseno ravnu povrsinu.Nisu jeftini , ali za manje povrsine su idealno resenje.
		 | 
|   |   | 
|  14-05-2008, 03:41 AM | #62 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2008 

Poz dr.Ru, i ostali.. Zanima me kako storija zavrsi? Jesi rijesijo problem, i koliko si zadovoljan rezijom?!? Pozdrav | 
|   |   | 
|  12-01-2009, 09:54 AM | #63 | 
| Member Join Date: Sep 2006 

Sto se tice kosuljice ako to nisi zavrsio najbolja varijanta je samoizlivajuca olovna masa.Male je gustine lako popunjava neravnine na podu i nije skupa.Koristi se uglavnom za viseslojne parkete(Tarket,Barlinek..),kao i za homogene PVC podove.Ovim poslom(podopolaganje) se bavim oko 4 god (CarpetLand). Sto se tice azma ploca dali su jos na prodaju? | 
|   |   | 
|  15-01-2009, 01:37 PM | #64 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2009 Location: Bosna-Lukavac 

i jarane koliko je kostalo ovo sve(do kad si postavio zadnje slike)   | 
|   |   | 
|  15-01-2009, 11:25 PM | #65 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 

Ovako ljudi: zadnje slike su slikane pre godinu dana, dakle nisu sveze, i racun je bio oko 1500 eura materijal i ruke + hrastov parket (posebno se placa) koji se ne vidi na fotkama.... pokazacu i nove fotografije. @WhiteEgde: meni kosuljica nije bila ravna, a na nekim mestima je bila i pregorela... momci koji su postavljali parket (troslojni hrast) cu cekicem napravili nekoliko rupa u sobi proveravajuci kosuljicu..... tada se nije nastavilo, vec kasnije. U drugim prostorijama oko studija je radjena nova kosuljica (oko 150m2), a u studiju zbog vec postavljene konstrukcije, momci je nisu menjali, vec su zalili postojecu nekom Nemackom smesom.... zaista se ne razumem sta je u pitanju. Novu kosuljicu i "smesu" za studio su radili momci iz Alpoda. Staru i pregorelu kosuljicu neki pogresan privatnik. 
				__________________ M | 
|   |   | 
|  21-01-2009, 02:35 AM | #67 | 
| Member Join Date: Aug 2006 Location: Beograd 

Nije mi najjasnije   Koliko sam shvatio, znaci prvo ide rostilj na goli zid, na njega se potom kuca azmafon (nema nista ispod azmafona u onoj "supljini" izmedju letvi?), potom ide opet rostilj, pa na njih azmafonske ploce? | 
|   |   | 
|  21-01-2009, 02:51 AM | #68 | |
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: izgradnja studija: step by step Quote: 
 Ja nisam akusticar, na ovom Forumu postoje ozbiljni ljudi koji su me savetovali. Naravno, uvek postoji prisutna: "koliko para toliko i muzike", ali treba paziti i sta se zatrpava (i koliko toga) u rupe izmedju prve drvene konstrukcije i golog zida. Kada je bio gotov prvi rostilj (samo azmafon zakucan) soba je bila previse i preterano gluva.... ne valja ni tako, tek nakon drugog rostilja i AD ploca, soba se otvorila i prodisala kako treba. 
				__________________ M | |
|   |   | 
|  21-01-2009, 02:53 AM | #69 | |
| Ivan Lekic Join Date: Mar 2004 Location: Kraljevo 
				 |  Re: izgradnja studija: step by step Quote: 
 | |
|   |   | 
|  21-01-2009, 03:45 AM | #70 | 
| Member Join Date: Aug 2006 Location: Beograd 

Hvala    | 
|   |   | 
|  | 
| Tags | 
| alpod, azma, azma ad, azmafon, konstrukcija, parket, studio | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Step sequncer | on Lord | Audio Software | 12 | 19-07-2009 10:41 AM | 
| Step synthesizer | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 14-06-2009 05:08 PM | 
| Koncepcija i izgradnja studija | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 48 | 07-12-2008 10:42 PM |