|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
E to! Takav odgovor mi trebao; konkretno realno i jasno! Hvala care. Uzecu tc 24d i ua 610 (tako sam mislio i pre ali sam negde procito na nekom forumu da se 24d brzo kvari ) snimacu samo 1 vokal - znaci nema potrebe za vise kanala. Thx matori dobri.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ili da zamenim K2 za Neumann TLM 103 i kupim JoeMeek SixQ *ili Focusrite Trackmaster pro*
Zasto sad ova dilema, zato sto sam procito na forumu u starim temama da je bojle imati SKUP i dobar mikrofon umesto skup preamp a jeftiniji mic, ok verujem da je najbolje imati sve na nivou ali za to nemam $$$ ogranicen sam na 1200 eur za mic i pre i posle za neki malo bolji audio interfejs! Kakva bi kombinacija bila sa tlm 103 sa joemeek sixq ili focusrite trackmaster pro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja bate mislim da je K2 jako pristojan mikrofon i da ne moras da se patis oko toga...Sa tim TLM Neuman-ovim nisam radio, ali sam radio sa U87, jeste bolji od K2, a ne sad da se bacam u nesvest, a taj TLM jebem li ga, mislim da nije tube kao K2, i nesto mi govori da je taman, mozda se varam...Mislim da neces dobiti razliku nebo-zemlja i da ces se samo iscimati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pa, ako imas 1200 za preamp i mic, ne moras radit neke pretjerane kompromise...za jedno 1300-1350e mozes uzet k2 i solo 610, a uz popust na keš ili skinut rabat sve ce ti doc na tvojih 1200e...
a ako bas zelis uzet neki jos jaci mic, onda uzmes njega i interfejs pa u interfejsov pre bodes mic...svakako bolje nego da uzme jak mikrofon, idimi-dodjimi preamp i nikakav interfejs Last edited by Monroe/Rampart; 22-01-2009 at 02:04 PM. Reason: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Sa ovim se slazem! Usput, u BiH Artistu je K2 trenutno oko 450 eura! Sto znaci da mozes bez da trazis polovan UA610 da sve uklopis u 1200 eura!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potreban savet za kupovinu klavijature | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-10-2008 11:50 PM |
Potreban savet za aktivne monitore | sasa.ivkovic | Monitoring | 51 | 19-06-2005 03:32 AM |