|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
ako si iz srbije, pogledaj itsvet ili pcberza. od mene vise nego dosta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
graficku nadji bukvalno bilo koju koja ima pasivno hladjenje... bolju ili losiju zavisi od tebe... a rekao sam ti i da pogledas RuDaw http://rumski.com/index.php?categoryid=25 , za njega ne moras nista da se razmisljas, pun je forum korisnika istog... a ako trazis da neko kopa po netu i radnjama da bi ti sastavio konfiguraciju, onda mi se cini da malo previse trazis, a i pitanje ti je uopsteno pa dobijas uopstene odgovore. Sto konkretnije pitas dobices konkretnije odgovore.
Pozz
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
mislim da je konfa sasvim dobra i da ce te sluziti veoma dobro za datu svrhu..Velika prednost je sto ces moci da instaliras i OS X na njoj,pa mozes da probas i Logic, ukoliko zelis ..
A ne vidim u cemu je problem sa grafikom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
... a ovo za osx mi nije bas najjasnije... jel' to ima neki komp na koji ne moze osx? Pozz
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Lesha ja se stvarno izvinjavam mozda sam se pogresno izrazio...a nisi ni ti bas morao odma da mi kazes kako sam bezobrazan...jer kad sam bolje procitao sta sam napisao onda sam sam to shvatio...jos jednom duzan sam ti izvinjenje tebi i svim ovde forumasima...
hvala sto se javljate... pogledao sam te druge graficke karte koje su na RuDAW ali ovde u ovoj prodavnici mi kazu da je to stari model i da oni preporucuju ovu zato sto je novije generacije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
ati radeon x1600 je moja imas analog out i digital out pasivno hladjenje 256 memorije radi i farcry2, na meduium rezimu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Kao prvo hvala vam na javljanju....
sto se tice 4 giga rama kao sto rece drug VOOMIGHTY...nije skupa a neka je hleba ne trazi ![]() a u ostalom dosadilo mi je raditi sa nekih 1 i nesto GB RAMA na mom sadasnjem kompu....ipak i 2,8 da procita bolje je i od 1 i od 2GB ![]() pozdrav svima koliko vas ima a usput jos jednom trazim izvinjenje drugu LESHA na neprimernom pisanju ..CAOS |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
za os x..naravno da ne moze svaki komp..in fact..obrnuto je..moras da imas "probranu" masinu da bi ti radio os x..os x je mac only,a ovi koje mi koristimo su tzv. "hackintosh"-i kojima su kerneli prilagodjeni PC-u .. Sorry za offtopic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
opet off
![]() probali smo kod kolege na poslu da instaliramo na masini koja ima sve potrebne komponente.. nije krenula instalacija, a kod drugog kolege koji nema pola potrebnih.. krenulo najnormalnije..... doduse posle je bash bila jebijada ![]() uglavnom, ko ne zna da se bakce sa tim hekintoshanjem... bolje da izbegne akciju... mi se posle nismo bakcali POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pogledajte ovo cudo!!! Sta kazete na ovo?! | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 04-11-2009 07:07 PM |
Sta kazete za velikog brata? | vasko | Pricaonica | 4 | 09-03-2009 11:43 PM |