|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Izvini alfom zbog nesporazuma.
Postavio sam na hd tube neke svoje mp3. pise asturias i druga je tarantella. http://www.hd-tube.com/audio.php?load=recent Ovo sam snimao pre nekoliko godina i mnogo je lose slazem se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Moram li ja svirati bolje da bi smio biti kritičan u svezi Tommy Emanuel-a? Ja mislim da se treba? naučiti ?ivjeti sa različitim mi?ljenjima, a ne inzistirati na nekim čudnim "pravima" kritike pri čemu je samo "bog" kompetentan kritizirati vlastitu kreaciju ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ma da.
Pa ka?em vam ja da je Dra?en Vrdoljak najveći ExYU gitarista ; naravno, poslije Kemi?a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Bogami vesna zmijanac bolje svira gitaru :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Super tema, bas uzivam kada slusam ljude kako sviraju ...
lol pade mi na pamet dok slusam ovo ajde nek neko ubaci zvuk u fazonu onih shred videoa da ga zezamo malo? ![]() I kad bi znali jos nekoga ko ove stvari svira na klaviru? Preslusao sam sve, Naudo mi je najbolji ako uopste ima potrebe za poredjenjem, nekako ovi svi super sviraju, ali nuado ko da prica sa gitarom, ne znam tacno da objasnim sta osecam i zasto, ali osecam razliku ... kao da sedi i zamislja muziku u glavi, a ona izlazi kroz gitaru ... cudan osecaj u svakom slucaju, pogotovo u ovo doba noci ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 16-12-2008 at 03:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Verovatno melodiju svake ove pesme zna (vokale) akorde popamti (nije tesko) a ovo izmedju je improvizacija? Ne verujem bas da pamti note od ovoliko pesama, jedino talenat i improvizacija? Ja osecam da je njemu "tesko" da odsvira celu jednu pesmu koliko meni da odzvizdim melodiju neke pesme, ili da je cujem u glavi ... posto ne znam nista da sviram jbg ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 16-12-2008 at 04:52 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Evo moram da reagujem , pošto sam primjetio da me jedan član, na jednom drugom threadu, prozivao zbog ovoga "nestvaran" gitarista....hm...predpostavljam da je većini jasno da nisam mislio ne-stvaran kao gitarista za sedam ruku i jednim okom ili gitarista bez ruku koji svira gitaru, već je nestvarno obična uzrečica koju poneko (kao ja) u običnom razgovoru koristi za nešto što mu se baš dopada...eto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
samo bih voleo da vas obavestim da su naudu skoro sve pesme skinuli sa tjuba..
toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
Zasto? Jel im to fino sto su uradili?
Last edited by balthazaar; 19-01-2009 at 02:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
pa smarachi.. shta si ochekivao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarista / 11 godina | DrumstickBass | Razno | 4 | 20-05-2009 09:40 AM |
Gitarista potreban | Orgasmatron | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 28-01-2009 12:37 AM |
Potrebna pomoc gitarista | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 29-05-2007 08:59 AM |