|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Ja ga "koristim" sa clockom sa RME-a... skroz O.K.
Pod navodnicima ne zato što se stitim Behringera, već zato što vrlo retko imam potrebu za većim brojem kanala, pa ADA8000 više služi... eto... da se nadje ![]() Znam za pljuvačinu svega na čemu piše Behringer i svako ima prava da mrzi nešto zato što mu je neko rekao da to ne valja i da se ne vodi sopstvenim sluhom, isto tako i ja imam prava da ne cenim ljude koji slušaju očima i vode se snobizmom... ![]() Tačno je da na GS mnogi koriste i hvale taj ADA8000. Stvarno zanimljiva napravica za male pare. Kod njega su najslabija tačka clock i preampi. Dosta ljudi je fizički isključilo preampe, a rade se i modifikacije. Skidaju se originalni operacioni pojačivači i ugradjuju ekvivalenti Burr Brown 2134 što nije neka prevelika investicija, kome su uopšte potrebni preampi sa ADA8000 i ko hoće da se malo zeza. Ja to nisam radio... nikako da stignem da se bakćem sa tim, a i nije mi potrebno... Poput ovog: http://cgi.ebay.com/Upgraded-Behring...03121004r29333 Stvarno je malo degutantna ta mržnja prema Behringerima, jer je najčešće zasnovana na snobizmu i varijantama "čuo sam od čoveka kojem verujem"... , a retko kada na realnom radu. Najveći pljuvači su najčešće i najveći neradnici i prazni filozofi, a ima malo i onog: "Lošem majstoru svaka dlaka smeta". Sigurno je da to nisu elitni uredjaji, ali za te pare, neverovatno. Gomilu lepih pesmica sam uradio sa Behringer B-2 mikrofonom i Behringer Mic 2200 preampom. Žao mi je bilo da ih prodam, pa sam B-2 poklonio prijatelju, a Mic 2200 stoji kao spomenik u sobi i uživa u svojoj pošteno zaradjenoj penziji, a razmišljam i o zastakljivanju istog. Zaslužio je ![]() Kad sam rackirao nekakva čudesa, X puta mi je pao Behringer na pamet. Prazna alu kutija (daleko ružnija od Behringerove kutije), bez štampe izadje nekih 50-ak eu, trafo oko 30-40 i već smo došli do cene Behringer preampa!!! Dakle, kod Behringera si dobio na poklon preamp, PSU, konektore, prekidače, štampu, VU metre... itd. ![]() Opet kažem.. Ne tvrdim kako je Behringer ultra-mega kvalitet... ali, ne treba ni preterivati i nasedati na "fancy" priče. Mnoge druge stvari su grdji Behringer od Behringera, samo što na njima ne piše Behringer.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|