|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
ne bih ponovo da ?irim priču mnogo, po?to vidim da je oti?la u drugom pravcu,
ali malo sam se raspitao za one Lundahl trafoe ... pa reko' bolje da okačim informaciju - mo?da nekom bude značilo. stavio bih u onaj drugi thread ali sam zakasnio. ovako, postoji ova firma http://www.jacmusic.com/ koja prodaje Lundahl trafoe. u nemačkoj su i slali bi za srbiju. poslao sam im mail da vidim ?ta ka?u za cenu transporta do srbije. do italije je valjda 30?. inače mo?e plaćanje i paypal-om i preko banke na nekoliko načina. znam da je ovo sve na dugačkom ?tapu, ali jedan ortak je uspevao da prođe sasvim pristojno (mislim da je neka banka bila u pitanju). Lundahl DI trafo (LL1530) ko?ta 45,15?. nema popusta na količinu. ali bi značilo bar zbog tro?kova slanja+carine uzeti nekoliko komada, inače bi ispalo da se vi?e daje tu nego za sam trafo. eto tako ispada. nisam tačno računao, ali ako bi se uzelo nekoliko komada i napravilo bar 2 reampa i 2 DIboxa, moglo bi da izađe ne?to jeftinije po komadu u odnosu na Radial. prilično lo?e, sve ukupno. mada, mo?da je nekome to dovoljno isplativo. @arthur: po?to već razmi?lja? o varijanti sa Line6, za?to ne bi uzeo neki aktivni (mislim da ima reampa) behringer ili ?ta već ima u radnjama - pa proba?? ili u krajnjoj liniji - to mo?e da se pravi za male pare ... samo je trafo varijanta skupa. a bilo je i onih SansAmp... sad mo?da već neko uvozi ... poz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|