|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pronasao sam clanak renomiranog nemackog casopisa KEYS, u kojem je su predstavljeni testirani modeli STUDIJSKIH DI BOX-ova i bliskih uredjaja, koji su po njima vredni pomena:
- Ampeg SVT Vacum (kazu za bas) - Avalon U5 (njihov favorit, ima CLASS A, eur 598.-) - Groove Tubes the Brick - Millennia Twin Direct TD-1 (cak 1867.- ali tretiraju ga vise kao preamp - nego DI BOX)- - Ridge Farm Industries Gas Cooker - SPL Gain Station 1 - Studio Projects VTB-1 - Universal Solo 110/610 - Tab Funkenwerk V71DI Cene se, dakle, krecu od eur 350.- do cak eur 1800.- Jedino je Studio projects VTB-1 samo eur 139.- A, kako pise u tekstu, VTB-1 nista ne fali. Ovo mi je za sada favorit, razume se - zbog cene. Kao nesto jednostavniji DI Box-ovi, ali ne u okviru testa, navedene su marke: palmer, BSS, Samson i Klark Teknik. Dok, recimo, Behringer uopste nije ni spomenut. Clanak u PDF-u, ako razumete Nemacki isplati se, mozete besplatno skinuti sa http://www.thomann.de (ako se registrujete tamo). *** Niko mi nista ne rece u vezi sa RME Hammerfall DSP Multiface? Da li se isplati skok sa Pulsar II na njega? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
clean amp sim? | Arthur | Gitarska Produkcija | 5 | 17-07-2009 02:23 PM |
drum re-amping clip a'la Depeche mode | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 11-04-2009 08:55 PM |
Koja budzet gitara moze da zvuci ovako? | goranvu | Gitarska Produkcija | 6 | 10-11-2007 01:35 AM |