Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-12-2008, 12:53 AM   #101
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
edit: seti se one prepirke na sug-u.. i sad idi i skini pesmu odakle god hocesh i reci da li sam bio upravu.. ni ja ne laprdam kad ne znam.
koje?

a za primjer - nisi dao slican, upravo suprotno, u tome je stvar...ako pogrijesis 2x za redom, nema smisla argumentirati, ne?
evo, ko sto kazes - da ne gusimo, samo napisi svoje objasnjenje onog citata i na sta se on odnosio tocno i ako, cak i uz guglanje, pogodis, ja cu fino proznat da sam se zajebao...
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2008, 01:02 AM   #102
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

brate tolko je ochigledna metafora da mi je glupo da je prevodim.. pa nisam degenerik jebo te.. sad me opet nervirash..

kada kazem slichno, ista je tematika u pitanju, slichne su stvari. ovi kazu da je narod bio izdresiran da tako reaguje da ne bi dobio po pich*i (i za razne stvari je bio izdresiran, that's a known fact) i poistovecuju narod sa psima jelte, dok djole proziva isti narod na rachun iste tematike, samo na drugachiji nachin..

jebesh mi mater, ti mislish da sam ja retardiran, shta? josh se ja smaram da se tebi opravdam, boze svashta..

inache na sug-u, ona pricha o uparivanju geminija i isa serije..

Last edited by HeatMan; 19-12-2008 at 01:05 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2008, 01:36 AM   #103
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Quote:
kada kazem slichno, ista je tematika u pitanju, slichne su stvari. ovi kazu da je narod bio izdresiran da tako reaguje da ne bi dobio po pich*i (i za razne stvari je bio izdresiran, that's a known fact) i poistovecuju narod sa psima jelte, dok djole proziva isti narod na rachun iste tematike, samo na drugachiji nachin..
svaka cast, uspio si opet promasiti...iako ti je bilo ispod casti pojasniti nam citat...da te vise ne tjeram na krive odgovore, evo ti nesta da te uputi na tocan odgovor...

http://www.youtube.com/watch?v=bkarwj8gPCc

hoces li sad priznat da nisi shvatio na sto se odnosi ili je ovo opet napad na tebe?
Old 19-12-2008, 01:40 AM   #104
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

u jbt, neka bude da sam pogreshio.. al ja nisam nikad ni chuo za ovu utakmicu, tako da ajte.. samo mi reci da moje tumachenje nije prikladno metafori, pa da se obesim odmah.

edit: ako to posmatrash kao metaforu, upravu sam. a ako posmatrash kao aluziju, ti si upravu.. al ponavljam nikad chuo za ovo.. hahah.. sad gledam i ne znam dal da se smejem il da plachem zbog naroda jbt..

Last edited by HeatMan; 19-12-2008 at 01:46 AM.
Old 19-12-2008, 02:23 AM   #105
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Quote:
u jbt, neka bude da sam pogreshio.. al ja nisam nikad ni chuo za ovu utakmicu, tako da ajte.. samo mi reci da moje tumachenje nije prikladno metafori, pa da se obesim odmah.
stari, tvoj zakljucak je bio ekvivalentan onome da je recimo dr. strangelove parodija rata...ono, rekao si opcenitu tvrdnju koja ne moze biti kriva...kao da si rekao "mislili su na to kako je bilo lose pod titom"...

a upravo to sto uopce neznas za tu utakmicu je moja poanta...nemozes ih (letovce) ni shvatiti ako neznas takve stvari...a mislim da nije pretjerano reci kako su one, pa tako i ova utakmica, pitanje opce kulture...nemoras biti history buff niti jugonostalgicar da bi znao za nju...
Old 19-12-2008, 02:39 AM   #106
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

da da.. veoma mi je bitna kultura srbije i bivshe juge.. nema shta da znam, jer se istina menja jednom u 4 godine.

drugo, moji nisu bili zagrizeni titovci, a njihovi roditelji josh manje.. tako da ne znam odakle bih mogao da pokupim ovako neshto.. tv ne gledam, ne interesuje me.. radio retko slusham. jedino shto me interesuje je sada.

inache, rekao si da "niko nije razumeo metaforu" i da su te svi bledo gledali.. tako da, sad si malko skrenuo sa priche.. al ajd.. da ne gushim temu vishe.. i ne, moje shvatanje tog citata kao metafore uopshte nije pogreshno, niti je uopshteno..

peto, ja nisam komentarisao bend kao bend, niti njihovu muziku jer je stvarno ne znam.. znam par pesama koje su kradje, ili su potpuno nemashtovite.. komentarisao sam njihovo ponashanje u javnosti. i to nasilno prosipanje "fazona" i gubljenje.. znam par takvih ljudi.. istih.. i mogu ti reci da me je ponekad sramota shto ih poznajem..

Last edited by HeatMan; 19-12-2008 at 02:45 AM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules