Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-12-2008, 07:52 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: UPLOAD vasih radova na rumski server

pozz kolege, evo uradio sam u svom novo otvorenom studiu pesmu jednom momku Alen se zove, pa je ovo prvenac u studiu, moderna stvar. Samo me grand ideje i zvuk interesuje pa sam tako uradio posto to prolazi i to je to.. e sad imam ovde 2 mastera jedan je HI to jest vise svetao i cistiji a drugi je LOW malo masniji, glas cistiji, naravno ova druga verzija je meni bolja ali i prva mi se doima mnogo, pa me interesuje vase misljenje koja vam se vise svidja, slobodno udrite komentare??? (naravno pevano je na AKG solid tube i to sam resio i uzeo ga) pozz za sve!

1. HI
http://uploaded.to/?id=mmt30x

2.LOW
http://uploaded.to/?id=3duafs

e sad valjda sam na pravom mestu postavio ovo, pise upload vasih radova, ako ne premestite hihi
branoy is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2008, 08:25 PM   #2
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Ja ne uspjedoh prebaciti sebi ni jedan. Samo pi?e : "Done" i prazan ekran. A volio bih čuti.
alfom is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2008, 08:36 PM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

poz alfom! kako ne moze evo ja sad skinuo za po minute HI verziju, samo sacekas 10sek i pojavi se download i naravno dok on odbrojava pojavi se reklama ured preko celog ekrana, izadjes na x, nestane i vidis download...
Old 18-12-2008, 09:01 PM   #4
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Quote:
Originally Posted by bronko View Post
poz alfom! kako ne moze evo ja sad skinuo za po minute HI verziju, samo sacekas 10sek i pojavi se download i naravno dok on odbrojava pojavi se reklama ured preko celog ekrana, izadjes na x, nestane i vidis download...
Pa da. Sve sam tako radio 4-5 puta i uvijek izbaci dva reda onih error visual basic kobasica od programerkih linija. Sad ću probati opet.
O.K. Hvala.
Old 18-12-2008, 09:11 PM   #5
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

probaj, stavio bih ja na rapid ali samo da 10 downloada, a ovaj je tako jednostavan uvek radi..
Old 18-12-2008, 09:27 PM   #6
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Quote:
Originally Posted by bronko View Post
probaj, stavio bih ja na rapid ali samo da 10 downloada, a ovaj je tako jednostavan uvek radi..
Evo stari, ovaj je solidan i besplatan :
http://www.box.net/
Loguješ se, uploaduješ, prihvatiš link, i o.k.
Ima i drugig uploadera koje mnogi koriste na forumu (sendspace i drugi).
Sad ćem da skinem

p.s. Proradilo! Izgleda da samo ne može par downloada istovremeno a ne daje wait da se sačeka.

p.s.p.s. Poslušao sam na sluške. Jedino nisam razumio da li pjevač kaže : "Da mi plačeš ..." ili : "Da plačeš ...".
Zemo, ti nisi daleko od mene. Kod budem prolazio, javim se da malo razgledam.
Da li samo snimaš pa puštaš da naručilac ganja dalje sam ili imaš vezu i za plasman?
Vjerovatno imaš kompletnu ekipu svirača?
Znam da si razdragan i da si 'požurio' to okačiti ovdje. Vremenom će, i ako ima nekih detalja koji nisu korektni, otpasti, prokljuviti se u dušu oprema, ...
Samo naprijed! Sretan i berićetan rad!
Može li koja fotka od studija u onom odjeljku za predstavljanje studija i opreme?
PoZzzz.

Last edited by alfom; 18-12-2008 at 09:46 PM.
Old 18-12-2008, 09:41 PM   #7
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

aha, hvala na linku! probacu drugi put. znaci uspeces da skines, ma kazem ti da mora moci... naravno u isto vreme ne moze 2 file.
Old 19-12-2008, 12:27 AM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: hi - low

Vazi alfom! samo se najavi kad hoces da svratis! Ma imam veze za sve naravno... ali naj bitnije mi je da uradim full master ,dam klijentu u ruke pa dalje je dogovor kako i sta... ispricacemo se kad se vidimo! Pozz i HVALA na zeljama!!! takodje! PS> ako imas facebook moj je branimir vujicic pa mi posalji request i videces tu su sve moje slike od studia, od svirki ,ma od svega ima ih 500 minimal...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules