|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
Mislim da ne bi mogao koristiti tu rezoluciju da nisu instalirani drajveri. Verovatno su u pitanju decije bolesti svakog novog cipseta, tako da racunaj da ce se ispraviti sa novijim drajverima... ili se nece ispraviti nikada. Zato i jeste zez uzimati najnoviju opremu za DAW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
moze da se desi da je windows prepoznao karticu i stavio generic driver.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa ajde onda neka potera 3DMark Vantage ili neku noviju igricu pa cemo videti da li ima drivere,glupo je sad da nagadjamo.
@66musicman Daj javi da li si nesto probao od predlozenog,inace ovako mi mozemo da pricamo price do Nove godine ![]() pozdrav!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sto bi se radi grafike izgubio sklad izmedju midija i audia ... tu je nesto 10 po sredi ...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Eto i mene.Apsolutno su svi drajveri najsveziji instalirani pravilno, od chipseta, grafike, monitora i zvuka, tu sigurno nije problem.
Treba razmisljati u pravcu explorera sigurno, koji na XP Sp2 baguje sa dvoglavim CPU. namestim prioritet na CPU 1 i onda je sve o.k. do restarta, posle toga isto jer na pamti podesavanja. probao sam i sa programcicem Prio koji upravo za to sluzi (i jos mnogo toga, t.j. prosireni Task manager) ali ista stvar. To se desava samo pri prelazu sa prozora na prozor.Graficka sigurno ladno tera tu rezoluciju, problem je sigurno u Win exploreru. Imate li jos neku ideju ? TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Glupo pitanje. A dali si razmisljao da imas vise otvorenih programa koji se kace na isti audio driver? Mislim oce to da zajebava na tu foru, pogotovo Giga Studio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo problem.help | Jan | Audio Software | 4 | 12-09-2009 12:43 AM |
Problem s NUENDO Key Editor-om | Ligaya | Audio Software | 1 | 21-06-2009 06:02 PM |
CUBASE SX 2 i Nuendo Problem | MACI | Audio Software | 4 | 10-02-2004 06:57 AM |