|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Danas sam slusao Adam A7 i yamahu HS 80 jedno pola sata, i uporedjvao zvuk. I mozda sam blesav ali mi se hs 80 mnogo vise svideo. Jedina zamerka je vise naglasen bas ali mislim da je to delimicno zato jer sam ga slusao u prostoriji sa puno refleksija koje su ga napumpale. A7 mi deluje nekako svileno, posebno u visokim registrima dok HS tu ima tvrd i kompaktan zvuk. Mogu reci da sam najblizi kupovini te yamahe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
@VladaNS
Grdno ces pogresiti ako umesto A7 kupujes HS80. Neoporedivo je bolji A7, razmisli jos 10 X. A7 je za 1.5 klasu bolji monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nije li bolje kupiti novije modele adama, a5x (koji je po snazi na razini a7) ili a7x koji je jo? jači. Čitao sam na gearslutz da imaju bolji bass od starijih adama. Ja sam mislio ovaj tjedan kupiti svoje A7-mice, kada sam skuzio da su iza?li novi A5X i A7X, naručio sam si A5X, jo? nisu do?li u Hrvatsku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
@Midi
Pogledaj datum threda, tad nisu postojali novi Adami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
- Monitori ne treba da sviraju lepo nego relativno tacno.
Pogledajmo legendarne Auraton mala govanca koja su zasluzna za gomilu muzike pa im je zvuk ko na "Quatro" televizorima, sad ih pravi Avantone i i dalje imaju takav zvuk ali su za odnose u snimku, neki kazu ne zamenjivi. - Adam A7 je jedan od najpopularnijih zvucnika u svojoj klasi i to mnogostruko presisava prvi sledeci pa je prica na tu temu izlisna a naopako da se poredi sa bilo cime sto sadrzi "rokit" u nazivu. Mada se u "rokit" i "vxt" kunu hip-trip-elektro-poperi... Meni licno mnogo bolji stari kr'-ci, ali i ja sam out of date... ![]() - Na svaki monitor ce se morati navikavati, makar spizdio 7 cifara... Poz'
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
ja prodajem krkove monitore polovne (krk vxt6), cijena je 500eur
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |