|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
kakve veze falsiranje ima sa tim da se dobije prljav i ubedljiv zvuk?
to mi nikad nije jasno kad neki ljudi kazu. :S meni ovo iskreno izgleda kao i svaki alicijin izgovor za brzoplet amaterizam u poslednje vreme (poslednji album njen) 'a ja to tako htela,da zvuci kao 60te,70te'.....a ono,posle nje pustis neki old school is 60tih i 70tih a nigde tako trapavog pevanja i trapave produkcije,sve kida,sve na mestu,osetis sranje...i to jos u onim uslovima..ma daj...meni ovo ne lici na prljav old school (a verujem nikome ko dugo slusa i prati srodne zanrove) ,vec je skroz wannabe...kao i vecina pokusaja da se u danasnjim uslovima radi old school..nema tu duse...sve je tako namazano i prozirno...to je bar moje misljenje...dont shoot
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Bez namere da ulazim u rasprave, ali ti vec u drugom komentaru danas promice sustina. Za par godina ces i ti drugacije dozivljavati sve ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
moderator
|
![]()
Ma kapiram ja to,ni sama ne mislim da je neophodno da sve bude ulickano i ispolirano da bi muzika bila dobra...ali kad prepoznam kod nekoga tu 'isforsiranu spontanost' bas mi zasmeta...ne znam,mozda sam i subjektivna kad to kazem...eto,recimo volim kako ta 'trapavost' kod erykah badu zvuci...jer mi deluje prirodno,i laid back..ovde uloga falseva nema veze sa emocijom pesme,nit teksta...a mozda je i to subjektivno reci,ne znam hhaaha.
sve u svemu,ono sto hocu reci je,'osecam se eventualno'.
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
jebiga, ja da sam ovo snimao, ne znam za koje pare, i ne znam ko da peva, ali stvarno ne bih mogao da ostavim ove bolne falševe. Pored toga, pesma mi je odlična, i produkcija i aranmžan i sve. Samo kad mi zapara riba, dođe mi da promenim kanal.
but thats just me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pa to ti kazem.. eto iva npr zna da ja volim da ostavim falsh tu i tamo da zvuchi sirovo.. al to nije falsh za ceo semitone nego u okviru note.. vibrato tu i tamo da izleti.. al ovo je.. uffff... previshe za moj ukus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
hm... hoce ljudi da probaju nesto novo?
![]() mozda sam ja daleko od trendova ali ovo mi zvuci nekako "presuvo" ali ipak doduse zanimljivo... mozda ideja cijele pjesme nije bas "konkretna", sta znam, tako mi se cini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
hit rech dana je " osebujno "
![]() Brat i prijatelji otisli poslom u Hr .... i spotakli se o tu rech ... i pitali domacine sta znaci , ali niko nije znao da TACNO objasni , zapravo prevede rech . Svi znaju gde se upotrebljava , ali ne znaju prevod .... I onda su se zainteresovali , i saznali da ista rech postoji i u Srpskom recniku ![]() Q: Da li ti se svidja nova tema za JB ? A: Pa onako , osebujno je ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
moderator
|
![]()
Hahahaha podeli taj vokabularni poklon i sa nama!
Kako gotivna rec ,ne znam ni sta znaci,al svidja mi se ![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta sa tercom ili kvintom????? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 6 | 08-09-2006 11:53 AM |