|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Let 3 je jedna od najboljih grupa na brdovitom balkanu, a i sire, ne samo da se dobro zajebavaju nego ljudi sviraju da to nije normalno.na predproslom exitu(2007.) su razvalili sve mi je posle toga bilo bez veze, posle njih je nastupao Eyesburn koji je u najmanju ruku izgledao jadno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Koncertna atrakcija, vrhunska svirka uzivo...
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
cim ste otvorili temu o njima znaci da su postigli efekat koji su zeleli
![]() |
#24 | |
moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Oni nema potrebe da "postizu" bilo sta. To je bend koji postoji sigurno vec 15 godina i ko do sada nije cuo za Let 3, cak i nije "ciljna grupa".
Oni su ljudi exibicionisti, ali u celoj toj paradi, mozete da cujete i dosta pametnih stvari, naravno, ako se potrudite da vidite vise od same slike...
![]() |
#26 |
moderator
|
![]()
ne znam ja recimo u njihovom hitu rijecke picke-cke-cke ne umem da spoznam te 'pametne stvari'..
ali kapiram sto je nekim ljudima to interesantno i art jer tako je kul i kontroverzno. sloboda izrazavanja,klimakticno penisoidno oslobadjanje pernatog prijatelja i sl...smor...
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
formulu koja se provlaci kroz mnoge njihove hitove, kada pevaju o necemu oni to nesto prvo ''nahvale'' pa na kraju refrena ili pesme natovare, ili obratno. Kao u pesmi Beograd sto je bilo sokantno cuti posle toliko godina da jedan bend iz Hrvatske peva o Beogradu, pevaju sve najlepse o njemu, a na kraju samo jednom recju ''Turska'' sve pada u vodu tako je i sa Rijeckim pickama, najlepse su i iz najlepseg su grada, ali meni daju i moz' ga j.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |